user_mobilelogo
  1. katerina1985
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011
Γιατρέ Καλησπέρα σας,

Μετά από εξετάσεις η γιατρός μου έγραψε να παίρνω τα 'yasminelle' για καθαρά λόγους αντισύλληψης. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης εάν οι επαφές είναι ολοκληρωμένες με τον σύντροφο?Άκουσα οτι υπάρχει και παρόλο ότι είμαι 26 χρονών δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση μια εγκυμοσύνη, επίσης εάν στην πορεία τα κόψω είναι ευκολότερο να μείνω έγκυος?

Ευχαριστώ,
Κατερίνα
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Όσο παίρνεις τα αντισυλληπτικά, είσαι καλυμένη από ενδεχόμενη εγκυμοσύνη και δε χρειάζονται έξτρα προφυλάξεις, αρκεί να μην παραλείψεις κάποιο από τα 21 χάπια.
Η δράση των χαπιών, διαρκεί όσο τα παίρνεις και σταματάει από τον πρώτο μήνα της διακοπής.
Δεν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση ότι μετά τη διακοπή τους μένεις πιο εύκολα έγκυος.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.