default_mobilelogo
  Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011
  1 Απαντήσεις
  7.8K διαβάστηκε
Γεια σας,


σημερα εκανα τεστ εγκυμοσυνης και ειμαι 3 εβδομαδων εγκυος. Χτες εκανα ενδομυικη ενεση articlox. ηταν η τριτη και τελευταια που μου συστησε η ενδοκρινολογος καθως εχω υπο-θυρεοειδισμο και χαμηλη β12. (τιμη 168 εδειξαν οι τελευταιες εξετασεις.) Υπολογισα τις μερες, η δευτερη ενεση δεν επεσε μεσα στις 3 εβδομαδες της εγκυμοσυνης μαλιστα, η δευτερη ενεση εγινε πριν 4 εβδομαδες ακριβως.

το θεμα ειναι η τριτη ενεση που εγινε χτες. ειμαι αγχωμενη γιατι μολις κοιταξα τις αντενδειξεις της ενεσης articlox και γραφει δεν ενδεικνυται για εγκυους. εσεις τι πιστευετε? να ανησυχω?επισης να ενημερωσω οτι εναμιση μηνα παιρνω και felicine.


σας ευχαριστω πολυ.

Ελενη
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#18541
Aγαπητή  Φίλη!
Δεν θα εχεις κανενα  προβλημα...Η αντενδειξη  αφορά την συνεχιση της  θεραπειας  κατα  την διαρκεια της εγκυμοσύνης  και μαλιστα για  πολυ καιρό..
Φιλικά
Π.Ζ.

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!