default_mobilelogo
  Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011
  1 Απαντήσεις
  1.6K διαβάστηκε
Χαίρετε.
Μια ακόμα ερώτηση ενημερωτική. Στο τεστ παπ που κάνω κάθε χρόνο, ακριβώς μετά την εξέταση και για λίγα λεπτά, νοιώθω ένα πόνο χαμηλά σαν περιόδου (όχι πολύ έντονο) που φεύγει μετά και την ίδια μέρα έχω λίγο αίμα στο χαρτί όταν σκουπίζομαι. Είναι φυσιολογικό αυτό και γιατί συμβαίνει?
Ευχαριστώ!
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#18576
Ειναι πιθανό το βουρτσάκι  λήψης  του επιχρίσσματος κατά την  ληψη από τον ενδοτραχηλο, να  ζουγρανισε  καποιο   μικρο  αγγειο  και να εχεις αυτό  το αιμα..
Αυτό  φυσικά ειναι   μία  καθαρή  υποθετική εξήγηση,  που θα  εξηγουσε  και  το ενοχλημα  πόνου.. Στην θεση  σου, θα  το συζητουσα   πριν την ληψη  με τον γιατρό,  να προσεξει  καπως  περισσότερο.
Προσμίιξεις αίματος στο επίχρισμα, μπορει  καμια   φροά να  επηρεάσουν αρνητικά την κρίση του  κυτταρολόγου.
Φιλικά
Π.Ζ.

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!