default_mobilelogo
  Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011
  1 Απαντήσεις
  3.4K διαβάστηκε
Γειά σας! Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, είχα κάποια κολπικά υγρά που είχαν μεγάλη διαφορά απ τα συνηθισμένα. Είναι αρκετά δύσοσμα, και βγαίνουν σε μεγάλη ποσότητα χρώματος λευκό. Στην αρχή είχα και φαγούρα οπότε το μυαλό μου πήγε σε κάποια κολπίτιδα. Η φαγούρα όμως έχει εξαφανιστεί πλήρως, αλλά τα υγρά αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν. Έχω ακούσει για ένα τζελ (Lactal), πιστεύετε ότι αν το χρησιμοποιήσω, θα απαλλαγώ απο αυτά τα υγρά?
Ευχαριστώ!
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#19466
Αγαπητή φίλη.
Όπως γνωρίζεις, εξ αποστάσεως, δε γίνεται σωστή ιατρική.
Θα συστήσω λοιπόν είτε μια πλήρη κολπική καλλιέργεια σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο είτε μια επίσκεψη σε γυναικολόγο για να δει από κοντά το πρόβλημα και να σου δώσει λύση και οδηγίες.
Ενημέρωσέ μας για την πορεία των συμπτωμάτων.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!