default_mobilelogo
Νέο

test pap-hpv

  Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011
  1 Απαντήσεις
  2K διαβάστηκε
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΜΑΤΑ ΤΟΥ TEST PAP: ΠΛΑΚΩΔΗ ΚΥΤΤΑΡΑ: ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΝΙΚΑ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΟΥ: ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΠΥΡΗΝΑ: ΛΙΓΑ ΧΛΩΡΙΔΑ: ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΛΠΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΑΤΥΠΑ ΚΥΤΤΑΡΑ: ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΛΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΔΥΣΚΕΡΑΤΩΣΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΧΑΜΗΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΝΔΟΕΠΙΘΗΛΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΚΩΔΟΥΣ ΕΠΙΘΗΛΙΟΥ(LGSIL-HPV ΛΟΙΜΩΞΗ) ΕΙΜΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΧΡΟΝΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ Η ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ Ο ΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ? ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ Η ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#19652
Αγαπητή φίλη.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ιός των κονδυλωμάτων μεταδίδεται μόνο με την σεξουαλική επαφή.
Το ποιός από τους δύο συντρόφους σου στο μετέδωσε, δε μπορείς να το μάθεις με σιγουριά, αφού μπορεί να το έχεις στον οργανισμό σου κάποια χρόνια και να εκδηλώθηκε τώρα.
Σε κάθε περίπτωση, θα επαναλάβεις ένα τεστ παπ σε 4 -5 μήνες και θα πάρεις οδηγίες από το γιατρό σου ανάλογα με τα ευρήματα.
Εννοείται, πως θα χρησιμοποιείς προφυλακτικό στις επαφές σου.
Φιλικά
Π.Κ. 

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!