default_mobilelogo
  Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011
  1 Απαντήσεις
  1.8K διαβάστηκε
Αγαπητέ μου κ. Ζησόπουλε
Πραγματικά εδώ και πολύ καιρό που σας παρακολουθώ, ακόμα και στις απαντήσεις των άλλων κοριτσιών, εκτιμώ πολύ  το ενδιαφέρον σας.
Με πήραν από το κέντρο και μου είπαν ότι αν θέλω να ξεκινήσω η 21η μέρα ήταν το Σάββατο και όχι την Κυριακή που νόμιζα εγώ, γιατί αδιαθέτησα 5/6 και εγώ μετρούσα από τις 6/6 και όχι από τις 5. Επομένως και αφού κοίταζα συνέχεια αν μου απαντήσατε, ξεκίνησα.
Αν μου είχατε απαντήσει νωρίτερα σίγουρα θα με επηρεάζατε γιατί υπολογίζω στην γνώμη σας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι με πήρατε στον λαιμό σας….. Μεγάλο παιδί είμαι..
Ελπίζω να μην μου βγει σε κακό.
Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι το εξής:
Από την αντιβίωση που έπαιρνα μετά από την λαπαροσκόπηση, παρόλο τα ούλτρα λεβούρ και τα γιαρούρτια, έχω κάποια ενόχληση. Μάλλον πάλι μύκητες όπως κάθε φορά που παίρνω αντιβίωση. Μπορώ παράλληλα να πάρω φάρμακα για τους μύκητες ή δεν κάνει; Έχω μια αλοιφή που είχα πάρει πάλι μετά από αντιβίωση πριν ένα μήνα την sarmel. Μπορώ να την βάζω;
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#19701
Αγαπητή  Φίλη!
Ατυχώς  η  σελιδα δεν ...εφημερεύει  και  καμια φορά μια  απαντηση ερχεται  σε 2-3  μερες ,επειδή  εχουμε κι άλλες  εργασίες.
.Για τον λογο  αυτό,  η σελιδα δεν ενδεικυται   για επειγοντα.
Για το  θεμα των ενοχληαμτων:  Προφανως  για   μυκητιαση προκειται... Ενημερωτικά  μονον για  τα  Uöltralevure  και  τα γιαουρτια:
Δεν...πηγαινουν στον  κόλπο... Μονον   το εντερο προφυλασσουν..Απορω,  πως πιστευεται  ότι  βοηθουν  στην προληψη   μυκητιασεων  κολπου... Τα  περι...εποικισμου  παό το εντερο  στον  κολπο,  δνε καουγοντια  πειστικά  και η καθημερινη εμπειρία  το  επιβεβαιώνει.
Για την  θεραπεια  κτλ  :  Ρωτησε  τον γιατρό  σου  καλλιτερα,,
Ασφαλώς  το εγχείρημα  σου  δεν θα  σου βγει σε κακό.. Η  ΄΄αλλη  άποψη΄΄  που ειχα   επι του  θεματος,  απτεται φυσικά  περισσότερο  του ψυχολογικου τομέα   κι οχι  της ουσίας.. Τι άλλο  θα  επηρεαζε στο  όλο προβλημα π.χ.  ενα  καλο καλοκαιρι;
Ο  κυβος  λοιπον ερρίφθη  και  ευχομαι καλη επιτυχία..
Φιλικά
Π.Ζ.

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!