default_mobilelogo
  Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011
  1 Απαντήσεις
  2.8K διαβάστηκε
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!
ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ, ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 16η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ,ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ 3/8ΩΡΟ UTROGESTAN,1 ΧΑΠΙ ΣΙΔΗΡΟ ΜΕ ΦΥΛΛΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ 1 ΧΑΠΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ.
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 29.5 ΚΑΙ Η ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΣΤΟ 9,2 ΜΕ ΦΤ 36-46 ΚΑΙ 12-14. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 8η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΗΤΑΝ 33 ΚΑΙ 11. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΗΤΑΝ 60 ΜΕ Φ Τ70-110 ,ΟΥΡΙΚΟ ΟΞΥ 2,5 ΜΕ ΦΤ 2,5-5 ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΟΡΟΥ 0,51 ΜΕ ΦΤ 0,6-1,2.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΣΕ 2 ΧΑΠΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΗΜΟΥΝ 56,2 KG ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 57,5.ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ? ΤΡΩΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΑΜΗΛΟΣ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝ. ΑΙΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ? ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#19855
Αγαπητή  Φίλη!
Πρέπει  να  υποθεσω,  οτι  εχει  εξεταστει,  ότι  δεν εισαι  φορεας στιγματος  Μεσογειακης  αναιμίας..Επίσης ότι εχει ελεγχθει  ο σιδηρος  ορού αιματος και  φεριτινη  και  ότι  ο γιατρός  σου  κατέληξε στο  οτι προκειται απλα  για σιδηροπενική αναιμία..Αυτή  θ΄αποκατασταθεί ,  ή  τουλάχιστον   θα βελτιωθει σημαντικά  με την αγωγη,  σε  6  με  8 εβδομαδες..  Πρόκειτια για συχνό εύρημα  σε  επιτοκους//
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!