user_mobilelogo
  1. tsirene
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011
καλησπερα!Σας συγχαιρω το εργο σας γιατι βοηθατε πολυ κοσμο με τις συμβουλες σας!
θα θελα να με βοηθησετε γιατι εχω αγχωθει παρα πολυ.πριν περιπου 2 μηνες εκανα τεστ παπ και βγηκε οτι ανευρεθησαν σπανια πλακωδη και κυριως πλακωδως μεταπλασθεντα κυτταρα με πυρηνικη ατυπια.Ογιατρος μου ειπε οτι στη χειροτερηη περιπτωση  να  ειναι κονδυλωματα να κανω μια θεραπεια και θα δουμε,εγω ομως φοβηθηκα και πηγα κα ι εκανα κολποσκοπηση πριν λιγες μερες και το αποτελεσμα που βγηκε ηταν το εξης: Τραχηλος με εικονα φλεγμονης.Εκτροπιο με περιφερικη αωρη πλακωδη μεταπλαση.

θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε τι σημαινουν αυτα και αν οντως εχω κονδυλωματα με βαση τα συμπερασματα της κολποσκοπησης.


Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Το ευρημα  δεν συνηγορεί για  προσβολή απο  HPV,  χωρις   ωστοσο  να την  αποκλειει   κι  ολας  τελειως Προκειται  προφανώς για επουλωτικες διαδικασίες μεσα στα πλαισια  μίας  τραχηλίτιδας,, 
Η  άποψη  μου εναι  να ξαναδει κανείς  την  κλινικη εικονα   και   ενα  Pap-test ,  μετα   από   αντιβιοτικη θεραπεια και μετά  από  ευλογη  αναμονη.. (ας  πουμε  σε 3-4  μηνες )
Φιλικά
Π.Ζ.
  1. Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!Θα ηθελα να σας ρωτησω αν η φραση ''πλακωδη μεταπλασθεντα  κυτταρα''  σχετιζεται με  hpv και με τα κονδυλωματα;
Ξεχασα να σας πω οτι μου εδωσε ο γιατρος μου φαρμακευτικη θεραπεια με dalacin κολπικη κρεμα και χαπια flagyl.τη γνωμη εχετε γιαυτα;
Κατα τη γνωμη σας πρεπει να κανω παλι κολποσκοπηση;
 
 
ευχαριστω!και συγνωμη αν σας κουρασα με τις αλλεπαλληλες ερωτησεις μου...να στε καλα!
  1. Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Στο  πρωτο σκελος  της ερώτησης:   Οχι,   δεν εχετικζονται με προσβολή  από  HPV... Προκειται  για  εικονες που προκυπτουν  επο επουλωτικές  διεργασέες..
Στο θεμα της  θεραπείας:  Αυτή  αφορά  μικροβιακούς παραγοντες  σαν αιτια  φλεγμονης στην περιοχή και ειναι  σε σωστό  ΄΄ηκος  κυματος΄΄.. Εχω την άποψη,  οτι  η τοπική κατασταση με την αγωγή αυτή,  θα βελτιωθει..\
Φιλικά
Π.Ζ.
  1. Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.