user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

mariaar

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 6 χρόνια πριν
  1. mariaar
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011
Καλησπέρα!
Είμαι 27 χρονών και έχω σταθερό κύκλο 25-27 ημερών. Σε αυτόν τον κύκλο την 3η μέρα έκανα εξετάσεις αίματος λόγω ακμής. Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας!
FSH  8.83 mIU/mL   Φ.Τ 2.0-13.0
LH    7.99 mIU/mL      Φ.Τ0.8-13
PRL   8.9 ng/ml      Φ.Τ 2.70-19.7
TESTO   0.76ng/ml     Φ.Τ 0.11-0.79
DHEAS   2.45MG/ML     Φ.Τ 1.8-5.0
Πέρυσι που έκανα ξανά τις εξετάσεις η FSH ήταν 5.64 και η LH 5.31. Σημαίνει κάτι που φέτος ήταν πιο ανεβάσμενες;Αγχώθηκα λιγάκι.
Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Οι  εξετασεις   σου ειναι  απόλυτα  φυσιολογικες... Οι μικρες διακυμανσεις στις  οποιες αναφέρεσαι,  ειναι  χωρίς καμια  σημασία..
Π.Ζ
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: [email protected]
  1. Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.