default_mobilelogo
  Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011
  1 Απαντήσεις
  3.6K διαβάστηκε
Καλημέρα,
προσφατα εκανα αναλυση ουρων και καλλιεργεια σπερματος ύστερα από μια ενοχληση (τσουξιμο) κατα την ουρηση. Ττα αποτελεσματα ηταν ολα πολυ φυσιολογικά εκτός από τα πυοσφαίρια που ήταν 35! Το νοσοκομειο δυστυχως οπου εκανα την εξεταση δεν ειχε την δυναοτητα εξετασης για χλαμυδια. 
Μετα απο συναντηση με τον ουρολογο του ΙΚΑ θα κανω μια ακομα αναλυση ουρων και εξεταση για χλαμυδια σε εξωτερικο μικροβιολογο.
Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξής: 
1ον) Εχω διαβασει οτι μεσω των ουρων δεν ειναι αξιοπιστη η εξεταση για χλαμυδια παρα μονο μεσω καλλιεργειας σπερματος. Ισχύει? Τί να προτιμήσω? 
2ον) Σε διαφορους μικροβιολογους που ρωτησα, αλλοι μου ειπαν να παω το δειγμα ούρων χωρις να πλυθώ κτλ ενώ άλλοι μου ειπαν να πλυθώ πρώτα καλά και μετά. Πώς γίνεται τελικά η σωστή δειγματοληψία ούρων για αναλυση ουρων ή χλαμύδια? 
3ον) Επειδή είναι πολύ πιθανό και η εξεταση για χλαμύδια να βγει αρνητική, τί άλλο να ζητήσω από τον μικροβιολογο να εξετάσει/αναζητήσει ? Σε αυτή την περίπτωση τί θα σημαίνει μια επιμονή του τσουξίματος (2ος μηνας τωρα), αυξημένα πυοσφαίρια αλλά μη εύρεση μικροβίου? 
Ειμαι αρρεν 30 ετών και ειχα μερικές ετεροφυλικές σεξουαλικές επαφές χωρίς προστασία.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!