default_mobilelogo
  Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011
  1 Απαντήσεις
  1.4K διαβάστηκε
Γιατρέ Καλησπέρα,
Συγχαρητήρια για το site σας! Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σας θέσω ένα ερώτημα.
Το τελευταίο εξάμηνο αφού ολοκληρωθεί η εβδομάδα της εμμηνορυσίας, παρουσιάζεται μικρή ποσότητα κόκκινης βλένης μαζί με τα φυσιολογικά υγρα.Ρώτησα την γυναικολόγο μου και μου είπε οτι δεν είναι κάτι ανησυχητικό απλώς είναι υπολλείματα της μήτρας απο την περίοδο (να προσθέσω οτι εχει υπάρξει υπέρηχος και ιατρικός έλεγχος και δεν βρέθηκε κάτι). Αυτόν τον μήνα όμως μια εβδομάδα έπειτα απο την περίοδο μου, είδα καφέ αίμα σε μορφή βλένης αλλά και καφέ όπως συνήθως βλέπουμε τελευταία μέρα περιόδου. Θέλω την συμβουλή σας φοβάμαι για πολυκυστικές λόγω κληρονομικότητας. Είμαι 21 χρονών δεν έχω πάρει ποτέ αντισυλληπτικά αλλά έχω υποθυρεοειδισμο.
Ευχαριστώ,
Μαίρη
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#20050
Αγαπητή  Φίλη!
Τιποτε   το ιδιατερο  δεν σου συμβαίνει.... Αν   κυκλος  σου ειναι σχετικά  τακτικός,  ασφαλώς  δεν  εχεις  πολυκυστικές   ωοθηκες..  Η  μικροαιμορροια  στο  μεσον  του  κυκλου, ειναι επισης  φυσιολογικο,  συνηθως  παροδικό  φαινομενο..   Οι αλλοι σου  κυκλοι  θα ειναι  εν   τάξει...
Φιλικά
Π.Ζ.

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!