user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

kleliaa

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 6 χρόνια πριν
  1. kleliaa
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011
Καλησπέρα (και πάλι)
ολοκληρώνω την 16 εβδομάδα της κύησής μου και έχω έντονο λαχάνιασμα και ταχυκαρδία τις τελευταίες μέρες, χωρίς να έχω αντίστοιχη σωματική δραστηριότητα. Λαχανιάζω ακόμη και όταν μιλάω... Φροντίζω να βρίσκομαι πάντα σε δροσερό περιβάλλον και η πίεσή μου δεν ξεπερνά το 11-7,5 αλλά οι παλμοί μου φτάνουν μέχρι και τους 100. Έχω αρκετά παραπάνω κιλά αλλά ποτέ δεν είχα αντίστοιχο πρόβλημα. Στην εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα έχω πάρι 2,5 κιλά.
Ποια είναι η γνώμη σας;
Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  φίλη!
Η άποψη  μου ειναι   οτι  καλό είναι  να   σε δει  ενας  καρδιολόγος... Αυτός  θα σκεφτεί  και για   τον  θυρεοειδή  σου...
Φιλικά
Π.Ζ.
  1. Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστώ θερμά για την ταχύτατη απάντησή σας. Ο καρδιολογικός έλεγχος δεν έδειξε κάτι ενδιαφέρον παρά επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς μου ότι σε κατάσταση ηρεμίας οι παλμοί μου είναι άνω των 100, ενώ ακόμη και με ελαφρά δραστηριότητα ξεπερνούν τους 130. Η πίεσή μου δεν προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον και κινείται σε φυσιολογικά επίπεδα. 
Οι εξετάσεις για τον θυροειδή έδειξαν Τ3- 2,20 (φυσ.τιμές 0,80-1,90),  Τ4- 13 (φυσ. τιμές 5-12) και TSH 2,13 (φυσ. τιμές 0,30-4,30).  Διάβασα στο μεταξύ διάφορα τρομακτικά για την εγκυμοσύνη και τον θυροειδή και με έχει πιάσει ένας απίστευτος πανικός.
Θα μου ήταν εξαιρετικά σημαντική η άποψή σας για τις τιμές των εξετάσεών μου. Επίσης, πόσο επικίνδυνη είναι για το έμβρυο αυτή η εξέλιξη της υγείας μου;
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  1. Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη!
Δεν υπάρχει κανενας λογος ανησυχίας... Προφανώς η όλη  κατάσταση  οφείλεται  σε ελαφράς μορφης  υπερθυρεοειδισμό  που θ΄αναταχθει συντομα  με την θερπαεια  που  ειμαι βεβαιος  ότι  σου έδωσαν  ήδη... Ολα θα εξελιχθουν   φυσιολογικά...
φιλικά
Π.Ζ.
  1. Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.