user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

μαρίαδ

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 6 χρόνια πριν
  1. μαρίαδ
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2011
 
Αγαπητοί γιατροί γειά σας,
Στον 4ο μήνα προσπαθειών μετά από μια αποβολή στην 9η βδομλαδα όπως θα ξέρετε από το ιστορικό μου είδα θετικό τεστ εγκυμοσύνης με ένδειξη έγκυος 1-2 βδομάδες την 4 Αυγούστου με τελευταία ημέρα περιόδου 11 Ιου΄λίου και αναμενόμενη περίοδο 5 Αυγούστου. Προηγήθηκαν αναγούλες και ναυτία από 2 Αυγούστου ενώ βρισκόμουνα ταξίδι σε νησί.6 Αυγούστου είδα λίγο αίμα το οποίο συνεχίστηκε και την επομένη, οι αναγούλες σταμάτησαν ενώ σήμερα η χοριακή έδειξε μηδενική ένδειξη, η ροή έγινε μεγάλη και υπάρχουν κοιλιακοί πόνοι. Το υπερηχογράφημε δεν έδειξε τίποτα παρά μόνο λεπτό σχετικά ενδομήτριο.
 
Πιστεύεται πρέπει να κάνω περαιτέρω εξετάσεις? Έχει σχέση με την προηγούμενη φορά? Πόσο καιρό περιμένεις σε τέτοιες περιπτώσεις?
 
Δε ξέρω τι φταίει. Μπορεί το ταξίδι να επηρέασε? Με τη μετάβαση από Αθήνα για το νησί με πλοίο είχα εκτεθεί σε πολλά καυσαέρια αενώ ι μέρα πριν το θετικό τεστ διανυσαμε μια αρκετά μακρά απόσταση σε ανώμαλο οδόστρωμα(χωματόδρομοε με πέτρες και στροφες).
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  φίλη!
Δεν θα συνιστουσα  άλλες εξεταεις... Για ΄΄χημική εγκυμοσύνη΄΄ προκειται..
Συντομα μπορεις να ξαναμεινεις έγκυος ..
Π.Ζ/
  1. Τρίτη, 09 Αυγούστου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
 
Ευχαριστώ για την απάντηση σας,
 
Πιστεύεται πέπει να αφήσω να παρέλθει αυτός ο κύκλος και μετά να προσπαθήσω ξανά;
Σκεφτόμουν το ενδεχόμενο τη σ υστεροσαλπιγγογραφίας την οποία όμως φοβάμαι:
Στις εξετάσεις που έκανα την προηγούμενη φορά βρέθηκαν αυξημένα νκ(12% με φυσιολογικό το 10%), προλακτίνη που ανεβοκατεβάινει και ομόζυγο mthfr. Πιστεύεται πρέπει να κάνω κάτι γι αυτό;
  1. Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αν δεν εχεις  ιστορικο διακοπης εγκυμοσύνης,  η σαλπιγγογραφία  ισως ειναι  υπερβολή..
Οπως ειπα:   δεν  συνιστώ τιποτε. παρα  να  ξαναμεινεις  εγκυος  συντομα.. Ασ  πουμε  σε 2-3  μηνες ,,
Π.Ζ
  1. Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρές σας ευχαριστώ και πάλι,
αυτό το οποίο με συγχύζει είναι ο χρόνος αναμονής .
Ο γιατρός που επισκεύθηκα μου είπε να αφήσω συτό το κύκλο να παρέλθει και να προσπαθήσω από τον επόμενο.
Σε μια φίλη μου με ακριβώς ίδια παρίπτωση είπαν να προσπαθήσει από τον ίδιο κύκλο. Και μια άλλη γιατρός είπε σε μένα να μείνω έγκυος σε συτό το κύκλο κι ότι μετά τη περίοδο καθάρισες...Δεν ισχύει αυτ,ο;
Θεωρείται ότι δεν είναι ασφαλής μια άμεση εγκυμοσύνη;
  1. Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Ξέρεις,  ολ΄ αυτά δεν εχουν τοσο σημασία.....
Εν ταξει  μπορείς   να προσπαθησεις και  αμέσως.. (ορμούχτεν!)
Σε    κατι τετοια,  ειλικρινά  πολυ   ασήμαντα  (ατυχώς  ομως και  σε σημαντικά!:  ), ο ενας λεει ετσι,  ο  άλλος αλλοιώς...
Δεν το  έμαθες;   Οσους  γιατρούς ρωτας, τοσες  γνωμες   θα παρεις..
Πολυ φιλικά
Π.Ζ.
  1. Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Να είστε καλά για τις απαντήσεις σας,
μου είπατε ότι υστεροσαλπιγγογραφία θα ήταν σωστό να γίει αν έχι προκύψει διακοπή κύησης? Εννοείται και αποβολή με απόξεση την οποία βίωσα πριν ενάμιση χρόνο στην 9η βδομάδα?
Για το χρόνο αναμονής δεν θελω να κάνω κάτι επικύνδινο.Πόσος χρόνος είναι αρκετός και σας παρακαλώ ενημερώστε με για πιο λόγο είναι αναγκαίο να παρέρχεται κάποιος χρόνος για επόμενη εγκυμοσύνη.
 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  1. Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Ναί , αυτό ισχύει και  για αποβολή με   αποξεση..Στην προκειμενη περιπτωση βεβαια  μπορελι κανείς  εναλλακτικά να περιμενει την συλληψη  κι αν  σε ευλογο διαστημα ( ασ  πουμε  το πολυ-πολύ ενας χρονος!) δεν  επέλθει, ειναι  οπωσδηποτε  αναγκαιο  να  γινει .  
Για το διαστημα  αναμονής για  συλληψη:   Πραγματι, δεν ειναι  τοσο  σημαντικό, ιδιατερα  σε μια περιπτωση χημικής  εγκυμοσύνης... Ενα   διατημα  2-3  μηνων  ωστοσο  δινει στην γυναικα   μια  ανασα για ν΄ανασυνταχθει... Σπανίως   επειγει  η συλληψη  πραγματικά,  π.χ.  καμια φορά σε γυναικες  λιγο πριν την κλιμακτηριο..... .
Π.Ζ
  1. Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 7


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.