default_mobilelogo
  Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011
  1 Απαντήσεις
  1.6K διαβάστηκε
Γεια σας γιατρέ! Θα ήθελα και πάλι να σας ρωτήσω κάτι για να ησυχάσω η να το ψάξω!! Λοιπόν για να πάρω τα πράγματα απο την αρχή παλιότερα είχα μια σχέση και τότε είχα διαγνωσθεί με χλαμύδια πήρα διάφορες θεραπείες γιατί δεν μου περνούσαν και είχε ενημερωθεί και ο φίλος μου τότε (ελπίζω να πήρε την αγωγή γιατί ωστόσω χωρίσαμε οπότε δεν γνωρίζω) Μετα απο αρκετούς μήνες λοιπόν από το χωρισμό, πήγε να γίνει επανασύνδεση αλλα δεν προχωρήσαμε σε ολοκλήρωση απλά έβαλε δαχτυλα στόν κόλπο μου ενω προηγουμένως είχε επισκεφθεί την τουαλετα (ελπίζω να επλυνε χερια αλλα δεν ξέρω) και μια εβδομάδα μετα απο το συμβάν ειδά σήμερα το πρωί τα υγρά μου να είναι τόσο αραια που μου κύλησαν στο μπούτι οταν σηκώθηκα απο την τουαλέτα όπως και όταν είχα χλαμύδια. Εμένα μου είχαν περασει σίγουρα καθώς είχα κάνει και τεστ dna με αίμα περιοδου για την ανιχνευση του ιου που βγήκε αρνητική.Επίσης έχω κονδυλώματα(τι περίεργο) μήπως τα αραια υγρά οφείλονται σε αυτό;Τεστ παπ είχα κανει πριν 3 μήνες. Υπάρχει όντως περίπτωση να ξανακόλησα με αυτόν τον τρόπο;
Σας ευχαριστώ γαι τον χρόνο σας.
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#20310
Αγαπητή φίλη.
Δε μεταδίδεται με αυτόν τον τρόπο, άδικα ανησυχείς.
Παρακολούθησε τα κολπικά σου υγρά και αν έχεις κάποιο σύμπτωμα ή κάποια μυρωδιά, επαναλαμβάνεις μια καλλιέργεια κολπικού υγρού, νωπού παρασκευάσματος, ή επισκέπτεσαι το γυναικολόγο σου.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!