user_mobilelogo
  1. SFN
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011
Καλησπέρα.
Εκανα την αυχενική διαφάνεια με τιμή 1,8 και τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν:
τρισωμία 21 (1: 1022)
τρισωμία 18 (1:1723)
τρισωμία 13 (1:10544)
Θέλω πολύ την γνώμη σας για το αν θεωρείτε καλές τις τιμές. Με αυτές τις τιμές, πιστεύετε ότι είναι
απαραίτητο να κάνω αμνιοπαρακέντηση; (είμαι 35 ετών).
Τα αποτελέσματα pap A  δεν βγήκαν ακόμα, αλλά επειδή είμαι πολύ αγχωμένη θα ήθελα την γνώμη σας.
Σας ευχαριστώ πολύ!
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή   Φίλη!
Τα  αποτελέσματα  ειναι  καλα... Ο κινδυνος   για χρωμοσωματικες ανωμαλιες  ειναι   πολλαπλασια μικροτερος  από  τα κατω  φυσιολογικα  όρια...Θα δεις φυσικά  και τιος  βιοχημικές παραμετρους..
Για το  αν πρέπει  να κανεις  αμνιοκέντηση:  Με την έννοια,  ότι  ο κινδυνος  αποβολής   από την αμνιοκέντηση   με  1  προ 200   ειναι  σαφώς μεγαλύτερος  από τον κινδυνο  χρωμοσωματικης ανωμαλίας,  σαφώς  όχι..Δεν  πρέπει... 
Γυναικες  που συμπήρωσαν κατα την εναρξη της εγκυμοσύνης το  35ο ετός της  ηλικιας  και  που θελουν μία ακομη  μεγαλυτερη  σιγουρια  και  φοβουνται  υπερβολικά  και το ελαχιστο ρισκο,  θα κάνουν την  αμνιοκεντηση , ανεξαρτητα  ποσο  ευνοϊκά  θα ειναι τα   αποτελέσματα  και ποσο  θα κινδυνεψει από αυτην  η ιδια  η  εγκυμοσύνη.. 
Π.Ζ.
  1. Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστώ θερμά για την απάντηση.
Τελικά βγήκε και το Pap A και σας παραθέτω τα τελικά αποτελέσματα:
Τρισωμία 21 (1 : 4.611)
Τρισωμία 18 (1 : 11.394)
Τρισωμία 13 (1 : 35.649)
Σας έχω συμβουλευτεί πολλές φορές και πάντα με βοηθήσατε με τις σωστές συμβουλές σας.
Θα ήθελα πάρα πολύ την γνώμη σας για τις παραπάνω τιμές. Τις θεωρείτε αρκετά καλές ώστε να
μην χρειαστεί να προβώ στην αμνιοκέντηση; (δεδομένου της ηλικίας μου - 35 ετών). Την φοβάμαι
πολύ αυτή την εξέταση.. Κατά την γνώμη σας υπάρχει λόγος να το ριψοκινδυνέψω ή είναι υποχρεώ-
τικό να γίνει έτσι και αλλιώς;
Σας ευχαριστώ και πάλι!
  1. Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Νομιζω,  καπου την απαντησα την ερωτηση  αυτή !
Οι  τιμές  ειναι   πολυ καλές  και  η  πιθαντοτητα   να  εχει  το  παιδί  προβλημα   μηδαμινές,  ενω  η αμνιοκεντηση  εχει  πολλαπλασιο  στατιστικό  κινδυνο  αποβολής... 
Δεν  ειναι   υποχρεωτικό  να γινει  αμνιοκέντηση  στην  ηλικια  σου... Αλλοιως  θα περιτευε  η εξεταση.. 
Ειναι  γνωστό  από  πριν ,  ότι  η  αποφαση  πρέπει  να  κρίνεται  από την  ΄΄λογική΄΄ της στατιστικής
Το  προβλημα   ωστοσο σ΄ αυτά ειναι   ότι  οι  μητερες   επιδιωκουν   κατά  δυναμιν το 100% ..Αυτ'ο  εχει  πειησς το  ΄΄ρισκο΄΄  του...  (αποβολή  1  στα  200)
Φιλικά
Π.Ζ.
  1. Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.