default_mobilelogo
  Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011
  1 Απαντήσεις
  1.6K διαβάστηκε
Καλημέρα σας
Πριν 2,5 μήνες γέννησα ένα κοριτσάκι και σε 2 εβδομάδες περίπου θα επιστρέψω στη δουλειά μου. Τη θηλάζω και της δίνω λίγο συμπλήρωμα. Πως θα μπορούσα να κόψω το γάλα δεδομένου ότι θα λείπω από το σπίτι περίπου 10 ώρες την ημέρα και δεν υπάρχει η δυνατότητα στον εργασιακό μου χώρο να βγάζω το γάλα? Έχω ακούσει για κάποια χάπια αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποιος άλλος τρόπος. Να σημειώσω ότι έχω πολύ γάλα και δεν νομίζω να έχει κοπεί σε 15 μέρες από μονο του.
Ευχαριστώ
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#20671
Αγαπητή φίλη.
Αν και διαφωνώ να διακόπτεται ο θηλασμός όταν υπάρχει η σωματική δυνατότητα για συνέχισή του, παρόλα αυτά, πρέπει να σε πληροφορήσω ότι υπάρχουν τα κατάλληλα χάπια απογαλακτισμού, τα οποία είναι τα μόνα που θα σε βοηθήσουν, σύμφωνα με την περιγραφή σου.
Επειδή, όπως γνωρίζεις και από παλαιότερη επικοινωνία, δε μπορούμε να δώσουμε οδηγίες για λήψη συγκεκριμένων σκευασμάτων μέσω φόρουμ, θα μιλήσεις με το γιατρό σου και θα πάρεις και τις κατάλληλες οδηγίες.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!