user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

stavrou

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 6 χρόνια πριν
  1. stavrou
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2011
μετά απο κολπική εξέταση διαγνώστικα με αιμολυτικο στρεπτοκοκκο τύπου Β , αγαλακτικό.
Εκανα αντιβιόγραμμα και ο γιατρός μου μου συνέστησε ceclor(750mg-πρωί/βράδυ) και την κολπική αλοιφη veldom.
Παρόλο που ακολούθησα τις οδηγίες και έχει περάσει καιρός απο όταν ολοκλήρωσα την θεραπεία (και έχει μεσολαβήσει μια περίοδος) τα συμπτώματα παραμένουν. Γιατί;
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Η αγωγή ήταν σωστή.
Από την στιγμή όμως που τα συμπτώματα επιμένουν, θα επαναλάβεις μια καλλιέργεια νωπού παρασκευάσματος κολπικού εκκρίματος και σε συνδυασμό με τη γυναικολογική εξέταση και τα συμπτώματα που έχεις, θα πάρεις οδηγίες και ίσως και φαρμακευτική αγωγή από τον συνάδελφο που σε παρακολουθεί.
Ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Επανέλαβα την εξέταση και πράγματι διαγνώστικα πάλι με το ίδιο μικρόβιο. Ο γιατρός μου έγραψε lactofemme και μου είπε δεν χρειάζεται να επαναλάβω την θεραπεία με την αντιβίωση. Εσείς θεωρείτε οτι δεν χρειάζεται;
  1. Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Επανέλαβα την εξέταση και διαγνώστικα πάλι με το ίδιο μικρόβιο. Ο γιατρός αυτή τη φορα μου συνέστησε lactofemme και μου είπε πωσ δεν υπάρχει λόγος να πάρω αντιβίωση εφόσον δεν είμαι έγγυος. Ποια είναι η δική σας άποψη;
  1. Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Η σκέψη του γιατρού σου είναι να αποκαταστήσει τη χλωρίδα του κόλπου.
Εφόσον δεν έχεις συμπτώματα από τον κόλπο και βρέθηκε μόνο στην καλλιέργεια ο στρεπτόκοκκος, θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου.
Δεν είναι κάτι επικίνδυνο και δε θα έχεις κάποια συνέπεια μελλοντικά.
Σε επόμενο έλεγχο, να επαναλάβεις την καλλιέργεια.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλημέρα,
μήπως γνωρίζετε πως είναι πιθανόν να κολλάει το συγκεκριμένο μικρόβιο?
Επίσης, θεωρείτε σκόποιμο να ακολουθήσει κάποια αγωγή ο σύντροφος?
  1. Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Επειδή δεν είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενος ο στρεπτόκοκκος, δεν συνηθίζεται να δίνουμε αγωγή στον άντρα.
Πάντως, καλό είναι να ρωτήσεις το γυναικολόγο σου ή να απευθυνθεί σε έναν ουρολόγο, προληπτικά.
Αρκεί, για την επόμενη εβδομάδα, η χρήση προφυλακτικού στις επαφές σας.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.