user_mobilelogo
  1. MARIA_T
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2011
γιατρέ καλημέρα
θα ήθελα σας παρακαλώ τη συμβουλή σας γιατί ειμαι λίγο αγχωμενη.
εχθές έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό.
όμως να σας πω ότι στις 28/09 που περίμενα περίοδο και την επόμενη το πρωί είχα λίγα καφέ υγρά.
ανησυχώ γιατί πριν από πέντε μήνες είχα μια αποβολή ,που πάλι είχα λίγα καφέ υγρά την αναμενόμενη ημ/νια περιόδου ,μετά σταματησε και την επόμενη εβδομάδα ξεκίνησε κανόνικό αίμα που τελικά απέβαλα.
μήπως συμβαίνει πάλι το ίδιο.που μπορεί να οφειλονται αυτά τα καφέ υγρά?
να σας πω ότι έχω ένα παιδάκι 3 ετών και η εγκυμοσύνη μου ήταν τέλεια.
περιμένω με αγωνία τη συμβουλή σας.
 
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Τη Δευτέρα το πρωί, θα κάνεις μια εξέταση αίματος για μέτρηση χοριακής και με το αποτέλεσμα θα ενημερώσεις το γιατρό σου.
Η αντιμετώπιση, περιλαμβάνει ξεκούραση και προγεστερινοειδή από το στόμα.
Θα μιλήσεις όμως με το γιατρό σου.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
γιατρέ σας ευχαριστώ για τη συμβουλή σας
σήμερα έκανα χοριακή και βγήκε 146 μονάδες
μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε ότι είναι ακόμα χαμηλή και να την επαναλάβω σε 3 μέρες για να δούμε πόσο θα αυξηθεί.
μου είπε επίσης να ξεκινήσω τα UTROGESTAN 3 την ημέρα.
εσας ποια είναι η γνώμη σας ?
πιστευετε ότι είναι χαμηλή η χοριακή?
το utrogestan πως βοήθάει?
η τελευταια περιοδος ήταν 29/08.
  1. Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Και ο γιατρός σου επανέλαβε αυτά που συζητήσαμε σε προηγούμενο μήνυμα.
Είναι νωρίς για υπερηχογράφημα.
Θα ξεκουράζεσαι, θα επαναλάβεις μια μέτρηση χοριακής και θα πάρεις τα Utrogestan.
Αν υπάρξει κάποιο σύμπτωμα που σε ανησυχεί, να επικοινωνήσεις μαζί του για να τον ενημερώσεις.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ. 
  1. Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
γιατρέ καλησπέρα και πάλι
δυστυχώς σήμερα έκανα δευτερη χοριακή και ήταν πάλι 146,4.
μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε να σταματήσω το utrogestan και να επαναλάβω τη Δευτέρα τη
χοριακή. Σας παρακαλώ να μου πείτε τη γνώμη σας.
πρέπει να κάνω αποξεση ή πιστευετε ότι θα το αποβάλει ο οργανισμός από μονος του.
επίσης θα ήθελα να μου πείτε,επειδή θέλω να το ψάξω, που μπορεί να οφειλεται αυτό που συνέβει για δευτερη φορά και τι εξετάσεις πρέπει να κανώ?
συγνωμη αν γίνομαι κουραστικη αλλα ελπίζω να κατανοειτε την
ψυχολογικη μου κατασταση
  1. Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Αν και η επόμενη τιμή της χοριακής είναι το ίδιο χαμηλή, σημαίνει ότι μιλάμε για βιοχημική εγκυμοσύνη, χωρίς να χρειαστείς κάποια απόξεση ενδομητρίου.
Η αιτιολογία είναι άγνωστη και δεν υπάρχει λόγος να ψάξεις κάτι περισσότερο.
Θα περιμένεις τουλάχιστον 2 φυσιολογικούς κύκλους περιόδου και θα ξεκινήσεις νέα προσπάθεια για σύλληψη.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.  
  1. Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
γιατρέ καλησπέρα.
σήμερα έκανα χοριακή που είχε πεσει στο 17 και από το πρωί έχω αιμα κανονικής περιόδου.
τα πράγματα μαλλον είναι έτσι όπως τα είπατε και το αποβάλει ο οργανισμος όπως και τη προηγούμενη φορά.
ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον δεν αιματώνεται σωστά και πριν ξεκινήσω πάλι προσπάθειες να ξεκινήσω να παιρνω salospir.
εσας ποια είναι η γνώμη σας ?
επίσης λέτε ότι δεν υπάρχει λόγος να ψάξω περισσότερο.
δηλαδή πιστευετε ότι δύο φορές ήταν τυχαιο.
διαβάζω διαφορα για εξετάσεις θρομβοφιλιας
για pcr με ιστο περιοδου για τυχον χλαμυδια μυκοπλασμα ουρεοπλασμα ενδομητριου
για ορμονικές διαταραχές και αλλες διαφορες
επισης θα ήθελα να σας αναφέρω ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη επειδή είχα λίγο ανεβασμένη την TSH έπερνα Τ4.είχα κάνει όμως υπερηχο και δεν είχα κάτι.
δεν ξέρω αν παιζει κάποιο ρόλο αυτό ή αν μπορεί να επηρεάζει κάπου.
συγνώμη αν σας ζάλισα απλά είμαι εντελώς μπερδεμένη και δεν ξέρω τι να κάνω.
δεν θα το αντέξω αν μου συμβεί για τρίτη φορά το ίδιο.
 
  1. Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Τη γνώμη μου στην είπα, δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω εξετάσεων.
Από εκεί και πέρα, θα μιλήσεις με το γιατρό σου που σε γνωρίζει και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
 
  1. Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 7


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.