user_mobilelogo
  1. [email protected]
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011
Εκανα εξεταση για θρομβοφιλια..b fibrιnogen ετεροζυγο και PAI-1 βγηκε 5G/5G..Τα αλλα φυσιολογικα.. Σχετιζονται αυτες οι απαντησεις με κινδυνο αποβολης; Να σας υπενθυμισω οτι ειχα μια αποβολη τον Μαιο στην 5η εβδομαδα..Αν γνωριζετε πειτε μου τι σημαινει το 5G/5G; 
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό, από τα λίγα πράγματα που θυμάμαι, γιατί είναι πολύ εξειδικευμένες οι εξετάσεις και συνολικά αξιολογούνται από αιματολόγο.
Επειδή έχεις μπει στη διαδικασία εξετάσεων και έχοντας ιστορικό αποβολής, σε επόμενη εγκυμοσύνη, όταν θα έχεις τεστ κυήσεως θετικό, θα ξεκινήσεις και αντιπητική αγωγή, με ενέσεις ηπαρίνης χαμηλού μοριακού βάρους, υποδορίως.
Θα σε ενημερώσει και ο γυναικολόγος σου σχετικά.
Προληπτικά, δε χρειάζεσαι κάποια αγωγή.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ. 
  1. Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.