default_mobilelogo
  Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011
  1 Απαντήσεις
  2.2K διαβάστηκε
καλησπερα σας!μετα απο πολλες προσπαθειες και μια παλλινδρομη εμεινα εγκυος και ειμαι στον 4ο μηνα (16 εβδομαδα) το εμβρυο ομως δειχνει οτι ειναι στην 17η εβδομαδα και ειναι 200 γρ !εχθες πηγα για υπερυχο και ειδαμε και μια αμνιακη ταινια μεσα στον σακο ο γιατρος μου ειπε οτι οσες φορες το εχει δει δεν του εχει δημιουργησει προβλημα αλλα εγω διαβασα και ανηχυχω με ολα αυτα που γραφουν στο ιντερνετ!εσας ποια ειναι η γνωμη σας για το οτι ειναι μια εβδομαδα μεγαλυτερο και κυριος για την αμνιακη ταινια?εχει κυνδυνο?να σας πω οτι εχω και ουρεοπλασμα και παιρνω αντιβιωση αλλα δεν μου περναει!
σας ευχαριστω και συγνωμη για τα τοσα ερωτηματα!
Περίπου πριν από 12 χρόνια
·
#22035
Αγαπητπη   φίλη!
Τα  ιδια  εχω να   σου πω  κι εγώ ...Το εχω δει μερικές  φορες .. Δεν ανησυχώ...
Για το  ουρεαπλασμα :   Το εχουμε παρακανει μ΄αυτό  το   ευρημα... Με την αντιβιοση  θ΄αποφύγεις την  κολπιτιδα  βακτηριδιακής αιτιλλογιας   που ενοχοποιειται  για  αποβολές,,, θα περασει μαζι  και  το  ουρεαπλασμα..
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!