user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

pigy

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 6 χρόνια πριν
  1. pigy
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011
HLIKIA MOU: 30 ETWN - HLIKIA TOU: 31 ETWN
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΧΗΣ: 3
ΟΓΚΟΣ 4,4 ml
ΡΗ 8,0
ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ κ.φ.
ΧΡΟΙΑ ΛΕΥΚΩΠΟ
ΓΛΟΙΟΤΗΣ κ.φ.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑ ml 3.600.00
ΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΕΡΜ. 15.840.000
ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ κ.ο.π. 8-10
ΕΡΥΘΡΑ κ.ο.π. 3-5 κοπ
ΚΥΤ. ΣΠΕΡΜΑΤΟΓΕΝΝΗΣΗΣ κ.ο.π. 2-4 κ.ο.π.
ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ 25%
ΑΝΩΜ. ΚΕΦΑΛΗΣ 20%
ΑΝΩΜ. ΟΥΡΑΣ 5%
ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ %
ΩΡΑ        ΤΑΧΕΙΑ ΕΜΠΡ.     ΚΑΛΗ ΕΜΠΡ.      ΕΠΙΤΟΠΙΑ      ΑΚΙΝΗΤΑ
1               40                         10                   10                 40
2                40                         10                  10                  40
3                30                         10                  20                40
4                30                         10                  20                   40
 
υπήρχε πρόβλημα κιρσοκήλης. Κάναμε επέμβαση.
 
μετά από 6 μήνες o άντρας μου βρίσκεται στη φάση της αγωγής, η οποία με το τέλος της θα μας φέρει  ένα ακόμη σπερμορδιάγραμμα για να δούμε κατά πόσο είχαμε βελτίωση.
Χτες έπειτα από επίσκεψη στο γυναικολόγο μου, ο οποίος είναι και σύμβουλος γονιμότητας, πραγματοποίησα τον ετήσιο έλεγχο μου και όλα δείχνουν απόλυτα φυσιολογικά. Σας αναφέρω ότι ουδέποτε είχα γυναικολογικό πρόβλημα. Ο κύκλος μου είναι των 28 ημερών χωρίς πόνους και προβλήματα. Όλα τα τεστ ΠΑΠ ήταν πάντα φυσιολογικά, καθώς και οι υπέρηχοι και ποτέ δεν χρειάστηκε να πάρω κάποια αγωγή.
Ο γιατρός μου είδε το σπερμοδιάγραμμα του άντρα μου και του είπε πως πρόκειται για ολιγοσπερμία, να ακολουθήσει την αγωγή του γιατρού του, αλλά τόνισε πως η βελτίωση που θα έχει θα είναι το πολύ 10%. Έκανε, μας είπε, καλά που προχώρησε σε επέμβαση κυρσοκύλης, αν και δεν ήταν απαραίτητο καθώς τα αποτελέσματα δεν είναι συνήθως αξιόλογα.
Μου είπε να κάνω καθαρά προληπτικά μια εξέταση σάλπιγγας και να τον ξαναδούμε όταν έχει τελειώσει και ο άντρας μου με το σπερμοδιάγραμμα.
Μέχρι εδώ όλα καλά... Το θέμα είναι, γιατρέ, ότι μας τόνισε ότι η φυσιολογική σύλληψη είναι πολύ δύσκολη με τέτοια νούμερα. Χαρακτηριστικά είπε στον άντρα μου πως αποκλείεται το σπέρμα του να φτάσει σε φυσιολογικά επίπεδα. Οπότε θα πρέπει να σκεφτούμε υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, εξωσωματική κτλ.
Συγγνώμη που σας κουράζω με ένα τόσο μεγάλο μήνυμα, αλλά καταλαβαίνεται πως έπεσα από τα σύννεφα.
 
Γιατρέ μου, ποια είναι η γνώμη σας;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη!
Μεχρι τωρα,  όλα  καλώς έγιναν     και  η  όλη κατασταση   θα  συζητηθεί  μετα παροδο τουλαχιστον  3μηνου, (ισως  και  6μηνου),  μια και  δεν σας πηραν  τα χρονια..
Και κατά άλλα,   η ενημερωση  που σας  εγινε  από τον γιατρό  σας, ειναι  απολυτως σωστή  και  νομιζω,  ότι ειναι   και επικοινωναικα  επιτυχημενη..
Η προταση  του  γιατρού   για  σαλπιγγοραφια: Πρπεπει να  διενεργηθει,  τοσο  για ν΄ αποκλειστει   και καποιο άλλο  εμποδιο  και  κυρίως  η  υδροσαλπιγγα,  που  σε  περιπτωση   εξωσωματικής  πρέπει  προηγουμενως ν΄αντιμετωπιστεί..
Για  το  θεμα επιτυχίας της  θεραπείας   ολιγοασθενοσπερμίας:  
Μια βελτιωση  δεν αποκλειεται,  ειναι  όμως  εξαιρετικά σπάνια...
Σε  ολιγοασθενοσπερμιες  κατω  των 5 εκ. ανα  κυβ.  εκ,  που δεν βλετιώνονται  σημαντικά  σε εύλογο  χρονικό διαστημα  (3-6  μηνες ),  δεν βλεπουμε  αυτόματες συλληψεις  κι  αν  τυχόν  καποιες  αναφερονται,   ειναι  -  οπως ειπαμε -  εξαιρετικά  σπανιες..
Τουναντίον,  η ξωσωματική εχει  πολυ καλες προοπτικές ..
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.