user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

SFN

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 8 μήνες πριν
  1. SFN
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012
Καλησπέρα.
Είμαι στην 33η εβδομάδα κύησης με ΠΗΤ 01-03-2012 αλλά λόγω ινσουλίνης και διαβήτη κύησης ο γιατρός μου , μου είπε ότι θα γεννήσω το πολύ μέχρι 20 Φλεβάρη. Το μωρό το βρήκε 1.700 γρ, πίσω σχετικά με την ανάπτυξη που θα έπρεπε να έχει, μικροκαμωμένο δηλαδή αλλά μέσα στα επιτρεπτά όρια από ότι μου είπε..
Θέλω την γνώμη σας πάνω σε αυτό. Εάν τελικά το μωρό δεν πάρει το βάρος που πρέπει μέχρι τον τοκετό ποιές θα είναι οι συνέπειες?  Οι φόβοι μου εκτός από τον τοκετό είναι και για το κατά πόσο αυτό θα επηρρεάσει την ανάπτυξη του μωρού μετέπειτα. Θα υπάρχει πρόβλημα? Ανησυχώ πολύ και η γνώμη σας μετράει για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Υπαρχουν  smal  for days μωρά  που δεμ εχουν κανενα  προβλημα...Ετσι κι αλλοιως,  το βαρος  καθ ξεπερασει  ως τοτε  τα  2500  γρ,  και το παιδ.ι δεν  θα ειναι  ελιποβαρές..
Σε περιπτωσεις  διαβητη της  κυησης,  εστω  και  αν  το παιδί   δεν ειναι  από  τα μεγαλα παιδιά  κα ιτο μικρο μεγεθος  θα τιαρειαζε στην λογικη ενος φυσιολογικου τοκετου, , συνιστουμε η γεννα να γινεται  λιγο ενωριτερα -  οπως η  ημερομηνια  που  περιπου  οριστηκε  -  με  καισαρική τομή, επειδή  τα  παιδακια αυτά μπορει να  εχουν καποια ευπαθεια  και  να  αντιμετωπίσουν προβλημα,  οχι μονον    από εναν τυχόν εργώδη τοκετο στην   πιθανη ημερομηνια  τοκετου, αλλα και τελειως   ξαφνικά,  πλησιαζοντας την  πολυ,,
Η  αποφαση του γιατρού  σου ειναι αυτη  που επιβαλεται..,,,
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.