default_mobilelogo
  Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
  1 Απαντήσεις
  1.1K διαβάστηκε
Γεια σας! Συγχωρεστε με για τυχον λαθη ειμαι καινουρια στο φορουμ! Ειμαι 21 ετων και εχω αφθονα κολπικα υγρα με πυωδη εμφανιση! Ο γυναικολογος μου στο εξωτερικο οπου και διαμενω με καθοδηγησε να πραγματοποιησω εξετασεις για μυκοπλασμα και ουρεοπλασμα, βρεθηκε μυκοπλασμα 10^5 το οποιο και θεραπευτηκε. Ωστοσο, τα συμπτωματα δεν υποχωρησαν ετσι ερχομενη στην Ελλαδα επισκεφτηκα τον γυναικολογο μου εδω οπου και εκανα επαναληψη καλλιεργειας δεν βρεθηκαν παθογονοι μικροοργανισμοι (ουρεοπλασμα, μυκοπκασμα, χλαμυδια, τριχομοναδες, γοννοροα,..) αλλα βρεθηκαν λιγοι γαλακτοβακιλλοι και σπανια επιθηλια και λιγοι μυκητες! Ετσι, πραγματοποιηθηκε τεστ παπ οπου μου προκαλεσαι αιμορραγια για 2 μερες και ο γυναικολογοα μου ειπε οτι προκειται για τραχηλιτιδα !Καθως, απουσιαζει δεν εχω λαβει τα αποτελεσματα ακομα, επισης παρουσιαζω εδω και 1 εβδομαδα σχεδον πυελικο πονο και ανησυχω πολυ καθως διαβασα στο ιντερνετ για το αδενοκαρκινωμα! Ηθελα μια γνωμη αφου μου δινεται η ευκαιρια! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!
Περίπου πριν από 5 χρόνια
·
#45952
Αγαπητη Φίλη!
Ελα τωρα! Συμβαίνει καμία φορά να ματώσει ο τράχηλος, αν η λήψη toy Pap γινει με ξύλινη σπάτουλα και καπως πιο εντονη πίεση.
Το να εχεις γαλακτοβακιλλους στον κολπο. στην προτινος διενεργηθείσα εξεταση, αποκλείει λογικά κατι δυσκολο.
To να εχεις τραχηλιτιδα και να υπαρχει γαλακτοβακιλλος στον κόλπο μπορεί να μην ειναι αδύνατο, αλλά είναι τραβηγμένο.
Τωρα ας δείτε πρωτα το αποτέλεσμα του Pap. κι αν νομιζεις ότι χρειάζεται, μιλαμε πάλι.΄
Φιλικά
Π.Ζ:)

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!