user_mobilelogo
  1. dimpes
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ . ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ: ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΣΧΕΔΟΝ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ  ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ, ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ - ΕΧΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟ - ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΛΑ (ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ).
ΕΠΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ)  ΜΕ  PREGNYL ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ 2η ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ PUREGON 75 MON. ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ 6η ΜΕΡΑ: (Ε2 )- 243,1  ΚΑΙ (PRG)- O,25 ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΜΕ PUREGON 150 ΜΟΝ. ΚΑΙ ΤΗΝ 11η ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ORGALUTRAN ΤΗΝ 17η ΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ - Η ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΗΤΑΝ  1366. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ.... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ - Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Ο  συγκεκριμένος συνδυασμός   φαρμάκων   προξενει  ατυχως    αρκετα   συχνά υπερδιεγέρσεις   ωοθηκών με  πολυωοθυλακιορρηξίες με  διαταραχή  του  κυκλου  και  μερικές   φορές  οδηγεί   και  σε πολυ πιο απρόβλεπτες  και  σοβαρές επιπλοκές..  ..
Στην συγκεκριμένη περιτπωση,  δεν θα εχεις  τουλαχιστον  προβλήματα  απ΄ αυτό... Ειναι  ομως προφανές,  ότι  αυτός  ο συνδυασμός  δεν  θα ξαναχρησιμοποιηθεί..
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Σάββατο, 03 Μαρτίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμη: πήγα σε κάποια άλλη γιατρό για δεύτερη γνώμη και μου είπε ότι πιθανότατα  η δόση puregon που έκανα ήταν μεγάλη για τον οργανισμό μου και επιπρόσθετα την orgalutran  θα έπρεπε να την είχα ξεκινήσει νωρίτερα. Από ότι μου είπε αν θέλω να ξαναπροσπαθήσω για σπερματέγχυση πάλι puregon θα κάνω με πιο λίγες μονάδες. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  1. Κυριακή, 04 Μαρτίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη!
Μια  και φτασαμε   σε.....  τριτη γνωμη:    
Δεν ξερω  γιατι  γινεται   η   ομολογη τεχνητη σπερματεγχυση  με συνδυασμενη  αγωγή υπερδιεεγερσης... Σε γυναικα  με φυσιολογικο  κυκλο, δεν χρειάζεται  καμία απολυτως  αγωγή..Μονον σωστη επιλογη   της  γονιμης  μερας,,,, Δεσμευει  βεβαια,  αν  πεφτει σε Σαββατοκυριακο.. Οπως  φυσικά  και σε συνδυασμούς...  Θελει προσοχή να μην βiaστει  κανείς..
Σε γυναικα   με  μικρη ασταθεια περιόδου,  θα  επαρκουσε  η  προσεκτική δοσολογια με   κλομιφαινη  από 3-7η  ημερα  κυκλου  και  ίσως   η χορηγηση pregnyl (Αν δεν γινεται  διαφορετικά)
Στα  υπ΄ οψη: Συνδυσμος  εκ νεου  κιτρικής κλομιφαινης  με   θυλακιοτροπο  ορμονη (εστω  και με  λιγοτερη  δοσολογια της)  μπορει   να  εχει   συνεπεια και παλι την  υπερδιεγερση,,..
Θα την χορηγουσα  μονον,  αν   ο   συνδυασμός  κιντρικής  κλομιφαινης με  pregnyl, δεν επαρκουσε  για  την προκληση ενος  σωστου διφασικού  κυκλου. 
Φιλικά
Π.Ζ.
.
 
  1. Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλημέρα γιατρέ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας . Σας είμαι ευγνώμων  για την συμβουλή σας.
[hr]
[Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος 07-03-2012 02:12:13]:

Αγαπητή Φίλη!
Μια  και φτασαμε   σε.....  τριτη γνωμη:    
Δεν ξερω  γιατι  γινεται   η   ομολογη τεχνητη σπερματεγχυση  με συνδυασμενη  αγωγή υπερδιεεγερσης... Σε γυναικα  με φυσιολογικο  κυκλο, δεν χρειάζεται  καμία απολυτως  αγωγή..Μονον σωστη επιλογη   της  γονιμης  μερας,,,, Δεσμευει  βεβαια,  αν  πεφτει σε Σαββατοκυριακο.. Οπως  φυσικά  και σε συνδυασμούς...  Θελει προσοχή να μην βiaστει  κανείς..
Σε γυναικα   με  μικρη ασταθεια περιόδου,  θα  επαρκουσε  η  προσεκτική δοσολογια με   κλομιφαινη  από 3-7η  ημερα  κυκλου  και  ίσως   η χορηγηση pregnyl (Αν δεν γινεται  διαφορετικά)
Στα  υπ΄ οψη: Συνδυσμος  εκ νεου  κιτρικής κλομιφαινης  με   θυλακιοτροπο  ορμονη (εστω  και με  λιγοτερη  δοσολογια της)  μπορει   να  εχει   συνεπεια και παλι την  υπερδιεγερση,,..
Θα την χορηγουσα  μονον,  αν   ο   συνδυασμός  κιντρικής  κλομιφαινης με  pregnyl, δεν επαρκουσε  για  την προκληση ενος  σωστου διφασικού  κυκλου. 
Φιλικά
Π.Ζ.
.
 
  1. Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Π.Ζ
  1. Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.