user_mobilelogo
efivr και 284 επισκέπτες
  1. Annanaki
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019
Καλησπέρα. Είναι ανησυχητικό που ενώ είχα τελευταία περίοδο 3/11/18, ο υπέρηχος βγάζει το έμβρυο 8 εβδομάδων και 6 ημερών και τον σάκο 8 εβδομάδων; Δεν απέχουν πολύ αυτές οι μετρήσεις; κυρίως για τον σάκο. Κανονικά έπρεπε 10 εβδομάδων να είμαι. Ξέρω ότι μπορεί να έγινε η σύλληψη αργότερα αλλά κάθε φορά που πάμε στον γιατρό παρατηρώ ότι αλλάζει η ημερομηνία τοκετού. Στην αρχή ήταν 10/08 μετα το έκανε 15/08 και την επόμενη φορά 18/08. Το ότι δεν προχωράει όπως θα έπρεπε προμηνύει αποβολή η παλινδρόμηση; είναι η δεύτερη φορά που μένω έγκυος και την πρώτη παλινδρομησε την 8η εβδομάδα.
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη!
Μολονότι δεν το αναφέρεις, είναι βέβαιο ότι ο γιατρός έχει δει και έμβρυο με παλμούς! Επομένως το σωστό είναι αυτό που κάνει ο γιατρός, δηλ να παρακολουθεί την εξέλιξη.. Μπορεί να συνέλαβες κάπως αργότερα, πράγμα που συμβαίνει συχνά, οπότε μετατοπίζουμε την πιθανή ημερομηνία τοκετού΄
Μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα
Μιλάμε πάλι !
Φιλικά
Π.Ζ:)
  1. Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρέ συγγνώμη που επιμένω αλλά εχθές που έκανα πάλι υπέρηχο ενώ είμαι στην 11η εβδομάδα και το μωρό είναι υγιέστατο και συμβαδίζει απόλυτα με τις μετρήσεις, ο σάκος έχει μείνει πίσω στις 8 εβδομάδες και 3 ημέρες. Δεν μπορώ να βρω άλλο περιστατικό σαν το δικό μου σε τόσο "προχωρημένη" εγκυμοσύνη. Τι μπορώ να κάνω; Ο γιατρός μου με είπε να ξεκινήσω salospir 100mg. Δυστυχώς επειδή είχα αιμορραγία δεν θέλει να μου δώσει παραπάνω για να μη μου φέρει περισσότερη. Αν περάσει το πρώτο τρίμηνο και οι μετρήσεις φτάσουν να έχουν απόκλιση πάνω από τρεις εβδομάδες δεν είναι επικίνδυνο; έστειλα ξανά γιατί δεν είδα απάντηση σας και φοβάμαι μήπως δεν έκανα κάτι σωστά και δεν το διαβάσατε. Ελπίζω σε μια απαντηση σύντομα και μπορείτε πείτε μου που μπορώ να βρω πληροφορίες για τη περίπτωση μου.. σας ευχαριστώ πάρα πολύ
  1. Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Aγαπητή Φίλη!
Εχω ήδη απαντήσει ήδη μία φορά, απ΄ ότι φαίνεται εδώ.
Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι, ότι πιθανότατα έχεις συλλάβει κάπως αργότερα. Συμβαίνει κάπου-κάπου αυτό. Εφ΄ όσον η εξέλιξη του κυήματος είναι μέσα σε φυσιολογικά όρια, δεν διαβλέπω να υπάρχει λόγος ανησυχίας..
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.