default_mobilelogo
  Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019
  1 Απαντήσεις
  820 διαβάστηκε
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΛΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΟΩΘΗΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΕΣ ΕΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΛΗΡΗ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Περίπου πριν από 5 χρόνια
·
#48186
Αγαπητή Φίλη!
Επειδή μας διαβάζει πολύς κόσμος:
Δεν θα το συνιστούσα ΄΄στο έτσι'' .. Δεν γνωρίζουμε ουτε την ηλικία σου, ουτε το ιστορικό σου, ούτε έχουμε ενα πόρισμα ότι περί αυτού πρόκειται... Να σε δει ,ενας γιατρός από κοντά σ΄ ενα νοσοκομείο της χωρας, να σε ΄΄ακούσει΄΄ και να ορίσει, από το...΄΄βουνό.. των εξετάσεων, που ειναι τα ΄΄ '''όλα΄΄, ανάλογα με το ιστορικο σου, αυτές που χρειάζονται. .
Η επίσκεψη εκεί, σε ενα απογευματινό ιατρείο, ας πούμε σε κάποιον επιμελητή δεν κοστιζει τον κόσμο όλο (αν θυμάμαι, για περίπου 30 Ευρω μιλάμε - μια και πηγα μάλιστα ο ίδιος για πρόβλημα μου, επειδή ήμουν κοντά, εδω στην θεσσαλονίκη) , είναι λογική ΄και οι συνάδελφοι δεν υστερούν σ΄οτιδήποτε.. Αυτά που ζητάς - δηλαδή τα ΄΄ όλα! - θα σου κοστίσουν πολλαπλά . Αφού 'εχεις λοιπόν την δυνατότητα να πληρώσεις μια γερή λίστα εξετάσεων, , που δεν τις χρειάζονται όλα τα περιστατικά που αφορούν το κάπως πολύπλοκο θέμα σου - αυτό το μικρό έξοδο, θα σου εξοικονομίσει πολύ περισσότερα και 9 στα 10 θα λύσει και το πρόβλημα σου.
Η άποψη, ότι στέλνοντας αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων σε ένα forum, θα επιλυθεί το πρόβλημα σου χωρίς κλινική εξεταση, δεν ευσταθεί
Εμείς συμβουλετικά ενεργούμε, , δεν υποκαθιστουμε τον γιατρό ΄΄από κοντά ΄΄ και δεν θα συμβουλέψουμε ποτέ χωρίς εξέταση ΄΄παρε αυτό ή εκείνο΄΄ Γιατρός πρέπει να σε δει από
κοντά και να υποδείξει μετά την εξέταση, τι κατά την άποψη του ειναι σωστό να γίνει απ' τα πολλά που γίνονται γενικότερα , ,
Να τονίσω,: Γράφω αρκετά, αλλά: Μόνον να βοηθήσω σωστά θέλω,
Φιλικά
Π.Ζ.:) :)

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!