default_mobilelogo
  Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010
  2 Απαντήσεις
  4.9K διαβάστηκε
Καλημέρα σας, είμαι στην 21η εβδομάδα εγκυμοσύνης και τα αποτελέσματα απο τη γενική ουρων έδειξαν  θετικό λεύκωμα και οξόνη, πήρα τηλέφωνο τη γιατρό μου και απλα μου είπε ειναι απο τη διατροφή. Δε γνωρίζω καν τι είναι το λευκωμα και η οξόνη και αν πρέπει να προσέξω κάτι. Είναι κατι φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη??Και κάτι τελευταιο, αυτό τον καιρο άρχισα να νιώθω το μωράκι μου, αλλα σχεδόν το ιδιο ενιωθα απο τη 18ή εβδομαδα και η γιατρός μου είπε οτι είναι το εντερο.Τοτε το ενιωθα χαμηλά ενω τωρα κοντα στον αφαλο και οταν πιέζω την κοιλιά μου προς τα μέσα εκείνο ανταποκρίνεται.Πειραζει εαν πιεζω την κοιλια μου προς τα μέσα??Μπορει να το τραυματίσω η να πειράξω τον σάκο??σας ευχαριστω πολυ
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#14482
Αγαπητή φίλη.
Θα αυξήσεις τα υγρά που πίνεις, δε χρειάζεται κάτι άλλο.
Για την πίεση της κοιλιάς, καλό είναι μόνο να τη χαιδεύεις.
Περίπου στην 20η εβδομάδα, ξεκινάνε τα σκιρτήματα του εμβρύου να γίνονται αντιληπτά από τη μητέρα (στις πρωτοτόκες).
Θα το δεις στις επόμενες ημέρες.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#14483
Σας ευχαριστώ παρα πολύ, να είστε καλα.
Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!