user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

stavroula_m

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 1 εβδομάδα πριν
  1. stavroula_m
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012
Κε Ζησόπουλε καλησπέρα και χρόνια πολλά,
με αφορμή μια απάντηση που δώσατε σήμερα σχετικά με την χρήση της Aldara, να μην ξεθαρρεύει κανείς και την χρησιμοποιεί σε άλλα σημεία του σώματος, φοβήθηκα γιατί εμένα μου την σύστησε δερματολόγος να την χρησιμοποιώ στον κορμό έπειτα από καυτηριασμό πολλαπλών υπερκερατώσεων που είχα. Μου έχει πει βέβαια να την χρησιμοποιώ αφού την ανακατέψω με ενυδατική σώματος έπειτα από το ντους, αλλά πολλές φορές έχει τύχει να την απλώσω κατευθείαν στο δέρμα!!! Μπορεί να έχω προξενήσει κάποια βλάβη?
Επίσης η γιατρός από φόβο (για μελάνωμα υποθέτω) με έβαλε και έκανα ένα πακέτο εξετάσεων, όπου όλοι οι καρκινικοί δείκτες βγήκαν φυσιολογικοί, το ίδιο και οι ηλεκτροφορήσεις και τελικά προέκυψε διαταρaχή στο θυρεοειδή (TSH: 0.07 και AntiTPO: 650!!) FT3, FT4 ήταν φυσιολογικά. Άλλο τρέξιμο τώρα -τελικά όσο ψάχνει κανείς, τόσο κάτι θα βρίσκει. Η ενδοκρινολόγος μου είπε βάσει της κλινικής μου εικόνας ότι φαίνομαι μια χαρά, ύψος βάρος φυσιολογικά, έκανα υπέρηχο θυρεοειδούς όπου επιβεβαιώθηκε η θυρεοειδίτιδα hasimoto και τώρα μάλλον θα πρέπει να κάνω και σπινθηρογράφημα. Αχ, δεν ξέρω τι να κάνω. Να κάνω κι άλλες εξετάσεις? Θα μπορώ εύκολα να κάνω 2ο παιδάκι? Είμαι 32χρ και η πρώτη μου εγκυμοσύνη προέκυψε στον πρώτο μήνα προσπαθειών και ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Συγνώμη αν σας κούρασα με το μήνυμά μου αλλά από τη μία ανησύχησα για την aldara και από την άλλη έχω φθαρεί οικονομικά και ψυχολιγικά με όλες τις εξετάσεις που έχω κάνει από το Γενάρη και όλο μου λένε να κάνω κι άλλες και αγωγή θα πάρω αφού τις κάνω...
 
η γνώμη σας, όπως πάντα, είναι πολύτιμη
 
Ευχαριστώ
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Aγαπητή  Φίλη!
Οχι  βεβαια, δεν  μπορει να  παθεις   τι[ποτε  απο την  χρηση  της ,  οπως την περιγραφεις.  Εξ  άλλου,  ειναι  και διαφορετική  η ένδειξη  της περιπτωσης   σου... Η  δική  μου  υποδειξη  επικεντρωνεται   στην τοπικη χρηση   επι κονδυλωμάτων και  μονον...
Για το  Hashimotο  κι  ολα τα άλλα...Γυναικολογος είμαι  και δεν  μπορει  να εχω άποψη σε επι μέρους  προβληματα..
Εχω την  αποψη,  ότι  μπορεις φυσικά  να  ξαναμεινεις έγκυος,  αν η θεριαπεία  που θα σου υποδειξουν  και  σε περιπτωση  που   πρέπει να  συνεχισεις  κατά την   κυηση,  δεν  επηρεάζει  το  κυημα.. Τον  λόγο επι  του θεματος,  θα τον εχουν σε μεγαλο βαθμο  και  οι ενδοκρινολόγοι..
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.