default_mobilelogo
  Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012
  1 Απαντήσεις
  1.4K διαβάστηκε
 
Γεια σας. Περίοδος μου ερχόταν την 29η ημέρα καμιά φορά το πολύ 31η. αυτή τη φορά άργησε και έχω καθυστέρηση 8 μέρες. Η 28η μέρα ήταν 22-4. μετά την 28η ημέρα το κάναμε χωρίς προφύλαξη και τελείωσε μέσα μου. Πόση πιθανότητα υπάρχει να έχω μείνει έγκυος??? Η καθυστέρηση μπορεί να οφείλετε σε κάτι άλλο? Και τι μπορώ να κάνω για να μου έρθει η περίοδος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#24521
Αγαπητή  Φίλη!
Η  πιθανοτητα ειναι  ελάχιστη,,,
Ενας  μηχανισμος  καθυστερησης   θα μπορουσε  να ειναι  ο ακολουθος...
Θεωρητικά  ειναι δυνατόν  , συμπτωματικά  σ΄αυτόν  κυκλο,  η γόνιμη περιοδος  σου να  εχει   μετατοπιστει στις μερες   που ειχες  την σχεση,,, Αν  μεν  συνελαβες , σε  10  ημερες  από την συλληψηγ το τεστ  κυησεως θα  το δειξει,,
Υπαρχουν βεβαια   και  άλλοι  μηχανισμοι  που δημιουργουν  συμπτωμα  καθυστερησης  και  ειναι δυσκολο  ν΄αναφερθουμε  αναλυτικά  σ  ολους..
Αν  η περιοδος  αργησει   άλλες 10  ημερες,  ας  σε  δει  ενας  γυναιικολογος...  Αναλογα με το  τι  συμβαίνει,  θα  σου  συνταγογραφησει  την  αγωγη   που χρειαζεσαι,
Φιλικά
Π.Ζ
 
,

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!