default_mobilelogo
  Δευτέρα, 21 Μαϊος 2012
  1 Απαντήσεις
  7.7K διαβάστηκε
Καλησπερα σας,
 
Ειμαι 22 και εχω σταθερη σχεση 4 χρονια και επαφες 3 χρονια. 1μιση χρονο πριν περασα μηκυτες, τους οποιους αντιμετωπισα με κολπικα υποθετα και αντιβιωση, την οποια πηρε και ο συντροφος μου. 2 μηνες πριν αρχισα να εχω φαγουρα και τσουξιμο ελαφρυ κατα την ουρηση, αλλα και πονο/τσουξιμο κατα την επαφη. Λογω ελλειψης χρονου (γνωριζω οτι ηταν λαθος μου) εκανα την ιδια θεραπεια με εναμιση χρονο πριν, θεωρωντας οτι εχω και παλι μηκυτες (τα συμπτωματα εμοιαζαν παρα πολυ). Η θεραπεια με βοηθησε ελαφρως αλλα δεν εγινα τελειως καλα. Κυριως πριν αδιαθετησω, αλλα και γενικα, εχω φαγουρα (τωρα πια οχι συνεχεια αλλα καποιες στιγμες με πιανει για λιγο) και ελαφρυ τσουξιμο (οχι παντα) κατα την ουρηση. Την προηγουμενη εβδομαδα εκανα καλλιεργεια κολπικου υγρου τα αποτελεσματα της οποιας πηρα μολις:
 
Πυοσφαιρια: Σπανια
Επιθηλια: Αρκετα
Μυκητες:Οχι
Τριχομοναδες:Οχι
NEISSER:Οχι
 
Αεροβιος καλλιεργεια: Φυσιολογικη χλωριδα
Αναεροβιος καλλιεργεια: Αρνητικη
 
Αναζητηση Chlamydia Trachomatis: Αρνητικα
 
Η γυναικολογος ειπε οτι δεν εχω κατι, κανενα μικροβιο και οτι ισως περασα καποια ουρολοιμωξη (λογω του οτι εχω ανεβασμενα τα πυοσφαιρια).
 
Η φαγουρα και το τσουξιμο ομως πως δικαιολογουνται; Τι θα κανω τωρα; Τον ερχομενο μηνα θα κανω ετσι κι αλλιως τσετ παπ. Θα δειξει εκει αν ειναι κατι; Μπορει να ειναι κατι πιο σοβαρο εφοσον δεν ειναι καποιο μικροβιο; Η ισως και να μη φταει και τιποτα;
 
Σας ευχαριστω πολυ.
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#24956
Αγαπητή φίλη.
Τα αποτελέσματα είναι φυσιολογικά.
Θα περιμένεις την επίσκεψη στη γυναικολόγο σου και μετά την εξέταση θα πάρεις οδηγίες.
Για την ώρα, να χρησιμοποιείς ένα ουδέτερο αφρόλουτρο, ειδικό για την ευαίσθητη περιοχή, να μη φοράς πολύ στενά παντελόνια και να χρησιμοποιείς βαμβακερά εσώρουχα.
Φιλικά
Π.Κ. 

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!