user_mobilelogo
  1. dimitrafish
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012
καλησπερα σας.
 
ειχα διαγνωστει με τον hpv  το 2007 (high risk  59) απο τοτε και μετα απο θεραπεια δικη μου και του συντροφου μου δεν ειχε ξαναεμφανιστει κατι μεχρι σημερα.δεν εχω κανει ακομη τεστ παπ αλλα το καταλαβαμε γιατι ηταν εξωτερικα  εμφανη κονδυλωματα.ειναι υνατον να ξαναεμφανιστουν μετα απο τοσα χρονια?κατα ποσο επικυνδυνος ειναι ο υιοσ τυπου 59?και τελος εχω την υποψια εγκυμοσυνης μετα απο καθυστερηση 10 ημερων(αρνητικο ομως τεστ εγκυμοσυνης )τι γινεται σε τετοια περιπτωση?
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Η εγκυμοσύνη, δε θα επηρεαστεί από τον ιό των κονδυλωμάτων.
Επίσης, για την παρακολούθηση της κατάστασης του ιού αρκεί η ετήσια επίσκεψη στο γυναικολόγο, για εξέταση, τεστ παπ και ενδοκολπικό υπερηχογράφημα.
Έτσι, θα πάρεις τις κατάλληλες οδηγίες, αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα ή επανεμφανιστεί ο ιός.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Κυριακή, 27 Μαΐου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.