default_mobilelogo
  Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012
  1 Απαντήσεις
  1.8K διαβάστηκε
 
Καλησπέρα σας! Είμαι στην 5η εβδομάδα της εγκυμοσύνης και σήμερα πήγα το πρωί στη διαιτολόγο. Δυστυχώς ξέχασα να της αναφέρω εγκαίρως ότι είμαι έγκυος και μου έκανε λιπομέτρηση με ένα μηχάνημα που τη μετράει από τα πόδια ξυπόλητη. Εκ των υστέρων όταν της είπα ότι είμαι έγκυος με μάλωσε λέγοντάς μου ότι μπορεί να βλάψει το έμβρυο η λιπομέτρηση και ότι ελπίζει πως δε θα γίνει γιατί είναι σε αρχικό στάδιο. Εγώ όμως από τότε έχασα την  ηρεμία μου και στεναχωριέμαι πάρα πολύ . Κατά τη γνώμη σας υπάρχει τόσο μεγάλος κίνδυνος; Και αν ναι μπορώ να κάνω κάτι ; Σας ευχαριστώ.
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#25197
Αγαπητή φίλη.
Από τη λιπομέτρηση, δε θα πάθει κάτι η εγκυμοσύνη σου, μην ανησυχείς άδικα λοιπόν.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!