user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

cancerina1

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 5 χρόνια πριν
  1. cancerina1
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2012
Καλησπέρα κ. Ζησόπουλε,
είμαι καινούρια στο φόρουμ αλλα για πολύ καιρό διαβάζω τις απαντήσεις που δίνετε στα μηνύματα.Είμαι 27 ετών και ο συζυγος το ιδιο.
Εγώ έμεινα έγκυος τον περασμένο Οκτώβριο αλλά διεκόπη η κύηση λόγω παλινδρόμησης την 9η βδομαδα. Είχε εντοπιστεί καρδιακή λειτουργία αλλά το έμβρυο ήταν μικρότερο από την αρχή για την ηλικία του.( 5 χιλ την 9η βδομαδα). Και τον Δεκέμβριο έγινε διακοπή με απόξεση.
Ο γιατρός μου θεωρησε ότι δεν χρειάζεται να γίνουν επιπλέον εξετάσεις εκτός απο αυτές που έκανα στην εγκυμοσύνη , οι οποιες ήταν άριστες όλες. Επίσης, μου είπε ότι μπορώ να μείνω εγκυος από τον αμέσως επόμενο κύκλο.
Ξεκινήσαμε προσπάθειες από  Ιανουάριο αλλά δεν έχουμε ακόμη αποτελέσματα.
Έχουμε αγχωθεί και οι δυο αρκετά. Σκεφτόμαστε να προτείνω στο γυναικολόγο μου να μου δωσει χάπια προκλησης ωορηξιας και να κάνει ο συζυγος σπερμοδιαγραμμα.
Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.
 
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Το διαστημα των  6 μηνων δεν ειναι  μεγαλο...θα υσλλαβεςι  συντομα . Δεν θα έτυχε ακομη..
Σπερμοδιάγραμμα  μπορει φυσικα΄να γινει.. 
Επισης μπορεις   με ενα θερμοδιάγραμμα  ενός κυκλου  να επιβεβαιωσεις,  ότι  η  ωοθυλκιορρηξία  δεν  εχει προβλημα..
Για την  κλομιφαίνη:  Ειμαι  αντιθετος στην  ΄΄τυφλη'' χορηγηση  χωρις  ένδειξη... Μπορει καμια  φορά να προξενήσει  προβληματα  και σε γυανικες με φυσιολογικες  ωοθυλκιορρηξίες  δνε προωθρι  την συλληψη,,
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλησπέρα γιατρέ!
Πόσο δίκαιο είχατε όταν μου είπατε ότι η κλομιφαίνη δεν θα με βοηθήσει!!
Μου τη σύστησε ο γιατρός μου, αλλά δεν μου είπε να πηγαίνω για υπέρηχο κάθε μήνα. Αφού πέρασαν 4 μήνες πηγαίνω τυχαία να δω τι γίνεται και μου είπε ότι έβγαλα κύστη από τα φάρμακα. Και ότι με την περίοδο θα φύγει αλλά πρέπει να σταματήσω τα χάπια! 
Πήγα σε έναν άλλο γιατρό για δεύτερη γνώμη και μου είπε αφού περάσουν 3 μήνες να πάω για σπερματεγχυση! 
Εσείς τι λέτε;
Σας ευχαριστώ πολύ!
  1. Σάββατο, 20 Απριλίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητε Φίλη!
Περιμενε πρωτα να  καταλαγιασει  η υπερδιεγερση  των  ωοθηκων.
Κατοπιν θα συνιστουσα μία σαλπιγγογραφια, επειδή παραενεβληθη  μια  θεραπευτικη απόξεση  και μεχρι στιγμης δεν   συνελαβες...  Η περιπτωση να δημιουργηθηκε  από την επεμβαση  καποιο ανατομικό προβλημα  ειναι  μεν  μικρή, αλλα  υπαρκτή,  όποιος  και  οσο καλα και να  έκανε την δουλεια του...
Για να  εχεις  συλλαβει στο παρελθον,  το σπερμα  πρεπει   λογικά,  τοτε να ήταν εν ταξει... Ειναι ωστοσο  ευκολο να εκτιμηθει  η κατασταση  του   καποια  στιγμή...
Για την  τεχνητή  ομολογη:  Δεν αντιλαμβάνομαι την  λογικη  της , αν γινει  ΄΄τυφλά΄΄... \
Τα ποσοστά επιτυχίας  - οταν το  σπερμοδιάγραμμα  ειναι μεσα σε φυσιολογικα  όρια -  δεν  αυξανεται με τον τροπο  αυτό...  Θα έλεγα ισως, ότι πολυ πιθανως,  λογω της εκάστοτε  ψυχολογικής   φόρτησης   που  συνοδεύουν ιατρικές ενεργειες,  να επηρεάζεται  από την  ολη διαδικασία  αρνητικά...  
Πάντως,  ακομη και αυτό αν   γινει, μία σαλπιγγογραφία  θα την  ζητουσα..
Ενας  απο τους λογους:   Σε γυναίκες  οπου το εύρημα προκυπτει  φυσιολογικο,  σε καποιο σημαντικό  ποσοστό,  επερχοντια  συλλήψεις   στον  ιδιο κύκλο,  ή  μεσα στους επόμενους 2 - 3    κύκλους...
Να  μην  το συζητήσουμε  αυτό  με το ΄΄γιατί και  πως ΄΄΄..Καθε γυναικολόγος  με  άσπρα μαλλια,  θα σου το επιβεβαιώσει..
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Σάββατο, 04 Μαΐου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.