default_mobilelogo
  Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012
  1 Απαντήσεις
  1.3K διαβάστηκε
Καλησπέρα σας, εδώ κ 6 μέρες έχω πόνους χαμηλά  στο κέντρο ακριβώς όχι δέξια ή αριστερά τις 2 τελευταίες είναι σαν πόνοι περιόδου η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 18 μαίου ο κύκλος μου είναι σταθερός κάθε 28 ημέρες κ τώρα περιμένω στις 14/6. Κατά την ούρηση νιώθω έναν πόνο, όχι κάψιμο, κ κάτι σαν να με πιέζει προς τα κάτω την ώρα της ούρησης, την δεύτερη μέρα που πονούσα με τα πρωινά ούρα είδα μια σταγόνα αίμα. Δεν έχω συχνοουρία. Έχω πόνους και στη μέση μου. Μετά την περίοδό μου την δέκατη μέρα ήρθα σε επαφή με τον άντρα μου το λέω αυτό σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Έχω προβληματιστεί γιατί τις προηγούμενες φορές όταν περίμενα να αδιαθετήσω δεν πονούσα από τόσο νωρίς. Οι πόνοι ξεκίνησαν στην ουσία 11 με 12 ημέρες πιο μπροστά από την αναμενώμενη περίοδό μου, άλλες φορές πονούσα 2 μέρες πριν αδιαθετήσω. Δεν ξέρω τι να κάνω... Περιμένω κάποια απάντησή σας.. Ευχαριστώ..
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#25328
Αγαπητή  Φίλη!
Θα πρέπει να  σε  δει ο γυναικολογος σου... Μάλλον εχεις  μία  ουορλοίμωξη... Ειναι   ωστόσο σημαντικό ν΄αποκλειστεί   μιαγυναικολογικη αιτία   ..
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!