user_mobilelogo
  1. sokolatenia
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012
Καλημέρα σας γιατρέ!!Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Το Δεκέβριο πέρυσσι έκανα επιφανειακή κωνοειδή εκτομή (ίσως κ να μην πρεπει να το πω καν ετσι αφου μου πήραν 1 πολύ μικρο κομματακι οπως μου είπαν)και μου αφαιρεσαν και 1 πολύποδα απο τη μήτρα με αποξεση (σε επομενο υπερηχο ο γιατρος που μου το εκανε ενθουσιαστηκε καθως το αποτελεσματ ηταν αριστο και η μήτρα φαινοταν σαν να μην πειραχτηκε ποτε!)Σε αυτα οδηγηθηκα καθως ειχα και εγω hpv και ειχα δει αιμα μετα απο επαφη, το οποιο ομως κρατησε κπ μερες μετα την επαφή τοτε, οπωσ και μια ενοχληση στη κοιλια χαμηλα Ειχα επαφη ουσιαστικα περυσσι το σεπτεμβριο μετα απο 18 μηνες και η αισθηση που ενιωσα ηταν σαν να ειχα τραχηλιτιδα και τριβοταν ο τραχηλοσ και ματωνε( και για να γινω πιο παραστατικη σαν να βαζουμε σαλιο στο δαχτυλο κα ιτο βαζουμε πανω σε κρυσταλλινο ποτηρι και ακουγεται αυτος η ηχος λεσ και ενιωθα να γινεται μεσα μου αυτο, χωρις τον ηχο,ηταν πολυ περιεργη η αισθηση)Απο τοτε λοιπόν ειχα ξανα επαφή χθες οπου ο φιλος μου τελειωσε αρκετα γρηγορα βεβαια και δεν προλαβε να τριφτει ο τραχηλος αρκετα, και εγω μια κ εχω και  τη φοβια μηπως μου παρεμεινε το προβλημα και ξαναεχω τα ιδιααν και δεν ειδα κτ βεβαια (εκανα και πλυση με χαμομηλι μετα εσωτερικα δεν ειδα αιμα η κτ,ειχα βεβαια μια ενοχληση στην κοιλια και το πρωι που ξυπνησα σαν να ειχα μια σταγονα πολυ μικρη αιμα. Ειχα κανει τοτε ολες τις εξετασεις απο hiv συφιλη ιππατιτιδες (ολες μετα που περασε το 6μηνο)γενικη αιματος το παπ και ολα ηταν καλα τιποτα που να εξηγηει γιατι το επαθα αυτο(???). Μαλιστα και στη βιοψια απο την κωνοειδη εκτομη τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλα αφου ο γιατρος μου ειπε οτι κτ δεν παει καλα και κανονικα δεν επρεπε να το εχουμε κανει.Ειχα cin1 με βαση τη βιοψια απο την κολποσκοπηση την οποια ειχα κανει αλλου. Ο γιατρος  μου μου ειπε οτι δεν ειναι δυνατον να δειξιε η μια εξεταση αυτο κ η ιστολογικη ουσιαστικα τιποτα!! Εχω κ το εκτροπιο ξεχασα να αναφερω κ ειχα πολλα υγρα πιο πριν τωρα εχουν μειωθει μετα την κωνοειδη. Αν ξαναδω αιμα κ εχω παλι τα ιδια τι να κανω;;; Τοσο καιρο φοβομουν να κανω κτ με κπ γιατι σκεφτομουν κ αν δε λυθηκε το προβλημα ; τι αλλο μπορει να εχω; Μην κανω κακο κ σε κπ. Παρακαλω πειτε μου τι πιστευεται εσεις. Χρειαζεται να κανω αλλη εξεταση αν ξαναπαθω τα ιδια; Και περυσιι απο την πρωτη επαφη (3 προλαβα ολες κ ολες τοτε) ειχα λιγο αιμα στις 2 πρωτεσ στο σκουπισμα και μετα ηρθε η πλυμμηρα με το αιμα τρελαθηκα τοτε!!Παρακαλω πειτε μου τι πιστευτε εσεις;
Σας ευχαριστω πολύ. Το τλευταιο παπ μου εκανα ηταν το μαρτιο κ ηταν καθαρο ειμαι 28 ετων με σχετικα σταθερη περιοδο. Εχω και 2 ινομιωματα ξεχασα να αναφερω αλλα ειναι ουσιαστικα εκτος μητρας οποτε δεν οφειλεται κτ σε αυτα υποθετω. Ειμαι αρκετα αγχωμενη με το θεμα καθως ειμα ι κ ατεκνη ακομα. Παλιοτερα ειχα χλαμυδια σχεδον για 2 χρονια κ δε μου εφευγαν με τπτ τα ατιμα. Ειχα κανει εξεταση με ιστο περιοδου κ βγηκε καθαρη οποτε θεωρησα οτι ξεμπερδεψα. Υπαρχει λετε περιπτωση να μην ξεμπερδεψα με αυτα και να ηταν η αιτια για την τραχηλητιδα;
Σας ευχαριστω για το χρονο σας και συγνωμη για το μεγαλο μεηλ. Εκτος απο γυναικολογο βλεπετε σας κανουμε και λιγο πολυ και ψυχλολογο μας, αλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο!! Καλη σας μερα περιμενω με αγωνια την απαντηση σας.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Δεν  ΄΄ακουγεται ΄΄για κατι σημαντικό.. 
Παρ΄ ολ΄αυτό: 
Δεν βγαζω..΄΄άκρη΄΄... Θα   έλεγα, αν  ξαναέχεις  ενδιαμεσο αιμα,  ή αιμα  μετά  από σχέσεις,  ή  άλλο κολπικο ενόχλημα στην σχέση,  ας  σε ξαναδεί  ο γυναικολογος  σου..
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γεια σας και πάλι! Επισκέφθηκα ενα γυναικολόγο(ο δικος μου λειπει διακοπες για λιγες μερες ακομα) για να κάνω καλλιεργεια υγρών ο οποίος μου είπε οτι έχω αρκετά υγρά (εχω εκτροπιο) και παρατηρει μακροσκοπικα (με το ματι υποθετω ειναι αυτο) οτι δεν βλεπει καλα τον τραχηλο και σαν να εχει κτ μια πιθανη υποτροπη ισως του hpv. Το παπ μου το ειχα κανει αρχες απριλιου και ηταν καθαρο. Επαφη εκτος απο αυτην πριν κπ μερες δεν εχω αλλη για να δω αν εχω αιμα η κτ τετοιο.Βέβαια μετα την επαφή τις επόμενες μέρες είχα φουσκωμα και ποτε ποτε και πόνο σαν αυτο οταν περιμενουμε περίοδο (βεβαια επειδη με πονουσε κ το στήθος κα ι περιμενω να αδιαθετήσω τη πρωτη εβδομάδα του αυγούστου ισως ήταν κ απο αυτό) Πείτε μου σας παρακαλω ποια ειναι η γνωμη σας να ξανακανω κολποσκοπηση και παπ; Χρειάζεται κ κτ αλλο;Ουφ βαρέθηκα πιααα!
Σας ευχαριστώ και πάλι.Α!Η καλλιεργεια θα βγει τη Δευτέρα. Εξέταση για hiv εχω κανει 2 φορές ,μετα απο μια επαφή κα ιτη μονη δηλ που ειχα χωρις προφυλαξη 8 μηνες μετα και σε αλλους 6 αργοτερα και ηταν οκ.Εχω αρχισει και σκεφτομαι ολα τα ενδεχομενα. Δε γίνεται ολες οι εξετασεις να ειναι καλες και ο ασθενης να πασχει!!Νομίζω θα κανω τους γιατρούς να σκισουν τα διπλωματα τους τι να πω!!!
Καλη σας μέρα.
  1. Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
να συμπληρώσω με κπ εξετασεις που έκανα να μου πειτε τη γνωμη σας και για αυτες παρακαλώ προλακτινη 33,54 με φυσιολογικξες τιμες 2,8-25. Παλιότερα παλι αυξημένη ήταν όποτε αγχωνόμουν και αυτη τη περίοδο ειμαι αρκετα αγχωμένη,
προγεστερόνη 29,23 (ειχα αδιαθετησει 6/7 και η εξεταση εγινε 26/7)η μόνη επαφή που ειχα ηταν 23-7 και με  χρήση προφυλακτικου εννοειται ,οπότε δε πιστευω να οφειλετε σε εγκυμοσυνη εσεις τι λέτε; φυσιολογικες τιμες που αναγραφοντε διπλα ωοθυλακινικη 0,2-1,5, ωορηξια  0,8-3 και ωχρινική 1,7-27.
Θυροειδής ft4   1.42 φυσιολο τιμες  0,8-2
tsh-3g 1.71  φυσιολο τιμες 0,27-4,2
anti-tg 605.2 me φυσιλογικη τιμη μικροτερη του 115
anti-tpo <5 me φυσιολογικη τιμη <60.
Σας ευχαριστω και παλι
  1. Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Η εντυπωση μου,  οτι δεν  πρόκειται για   κατι  σημαντικό,  παραμενει..
 
Να το ξασυζητησουμε,  με  το πορισμα  της  εξετασης  στο χερι.;
Φιλικά
Π.Ζ
 
  1. Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Ακομη:  Για τα ενδοκρινολογικα:  Η  προλακτινη ειναι   πολυ λιγα   ανεβασμένη και  τα άλλα  εν τάξει..
Θα τις  δεις  με τον γιατρό  που σου τις συνεστησε,,
Φιλικά
Π.Ζ
 
 
  1. Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλημέρα σας!Σήμερα πήρα στα χέρια μου την καλλιέργεια κολπικού υγρού και τα αποτελέσματα ειναι τα εξής
επιθήλια (κοπ) λίγα 8-10 με φυσιολο τιμη ολιγα
ερυθρα αιμοσφαιρια (κοπ) σπανια 1-2 με φυσιολογ τιμη 0-5 
πυοσφαιρια (κοπ) πολλά 40-45 με φυσιλολογ τιμή 0-5 όλα τα άλλα τριχομοναδες μυκητες νεισερ , καλλιεργεια κολπικου υγραου για κοινα μικροβια  μυκητες αεροβια αναεροβια αρνητικα με φυσιολογικες τιμες για αεροβιοα και αναεροβια φυσιολ χλωριδα.(φανταζομαι το ιδιο ειναι αλλα για να μαι σιγουρη το γραφω)
καλλιεργεια τραχηλικου για μυκοπλασματα μυκοπλασμα ουρεοπλασαμα χλαμυδια αρνητικο.
Ποια είναι η γνωμη σας πρεπει να κανω κτ για τα πυοσφαιρια;
Σας ευχαριστω.
  1. Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη!
Δεν βρεθηκε  τιποτε.  επομενως   δεν   θα  το αξιολογουσα..
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 7
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
σας ευχαριστω πολύ γιατην αμεση απαντηση. 
Καλη σας μέρα :D
  1. Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 8
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
ΠΖ
  1. Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 9
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλημέρα σας!!θα ήθελα να σας ρωτήσω για το εξης. Εκανα εξεταση αιματος για διαφορα ανδρογονα (λογω τριχοπτωσης) και το μονο που μου βγηκε αυξημενο είναι η 17 υδροξυπρογεστερονη με τιμή 9,6 και φυσιολογικες τιμες στην ωοθυλακινικη 0,2-1,8 και ωχρινική 0,2-4,7. Την εξέταση την εκανα 26-7 εχια αδιαθετησει 6/7 και τώρα 5/8. Τι προτείνεται εσείς;
Χρησιμοποιω μινοξιδίλη 0,5 εδω και 2 μήνες. Μαλιστα το τελευταιο  15νθημερο με 20 μερες παρατήρησα οτι κπ τριχες στο πιγουνι βγηκα ν πιο γρηγορα καθως και κπ στην κοιλιά που δεν εβγαιναν νομιζω. Α!και η βιταμίνη Α 0,34 με φυσιολογικο>18 ετων 0,3-1,2. Εγω ειμαι 28 ετων. κα ιεπαιρνα 2 μήνες πολυβιταμινες της frezyderm οταν εκανα την εξεταση. Λετε να οφειλεται σε αυτα η τριχοπτωση που ειχα;
Ευχαριαρωψ και παλι.
  1. Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 10
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
 
Αγαπητή Φίλη!
Οι  τιμή της προγεστερονης της  21η  ηεμρα  κυκλου  ήταν  φυσιολογική ( αναφερεται φυσιολογικη  σε  προηγουμενο  μυνημα)...
Τωρα  μου αναφερεις και  ότι  η 17α-Υδροξυπρογεστερονη,   ήταν  και αυτή   αυξημενη  τότε.. (πληροφόρηση  με.....δοσεις;  -  οι τιμές  ειναι ενδοχομένως αυξημενες  σε σναν  τυπο  αδρενογεννητικου συνδρομου.)...
Εχω την  γνωμη ( και την ελπιδα ).  ότι τα χειριζεται και ενδοκρινολογος  αυτά..
Για τiς βιταμινες Frezyderm:  οχι , δεν επηρεάζουν  πουθενά//
Για την υπερτριχωση,  οπως την περιγραφεις   Αναφερεται   στις  παρενεργειες  της  μινοξιδίλης
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 11
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γεια σας γιατρέ μου!! ΣΑς ευχαριστω ξανά για τις πληροφορίες και για τη βοήθεια σας.
Η αλήθεια εχετε δίκιο, πληροφόρηση με δόσεις όντως, αλλα και εμενα με δόσεις μου τις εδιναν απο το μικροβιολογικό και οταν επαιρνα μια στα χερια μου σας της εστελνα :)!! Με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος για τον θυροειδή μου και της τηλ για να της πω για αυτην την τιμή οπότε φανταζομαι θα κάνω οτι χρειαστεί (επανέλαβα την εξεταση τωρα που ειμαι αδιαθετη). Οι τιμές αυτές πιθανον να με εμποδίσουν η να δυσκολέψουν απο μια σύλληψη οταν θα την επιθυμώ; Αυτο το ανδρογενητικο(?)συνδρομο νομιζω ετσι το γραψατε τι είναι; Να σημειώσω οτι αυτο το μήνα η περιοδος μου είναι λιγο χαζη θα έλεγα τώρα είαμι στην 4η μέρα αλλα εχω ελαχιστη ροή(γενικότερρα δεν εχω παρα πολύ, αλλα αυτο το μήνα παραέγινε)
Α!και μια ακόμα ερώτηση μια πιθανή εγκυμοσύνη στον υπέρυχο ποτέ φαινεται;
Σας ευχαριστώ και πάλι.
  1. Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 12
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Αν  ο  κυκλος σου  ειναι εστω οριακά τακτικός, δεν θα εχεις προβλημα  συλληψης..
Τα  των  ενδοκρινολογων, στους  ενδοκρινολογους.. 
Να  μην εξηγώ τωρα  τα  περι αδρενογεννητικου συνδρομου,  που μαλλον δεν  εχεις  μια   και τωρα -  με νεα,,,..δοση  - πληροφορηθηκα,  ότι  εχεις μαλλον κανονική περιοδο...
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 13
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστώ παρα πολύ για την αμεση απαντηση σας για μια ακόμα φορά. Η αληθεια έχετε δίκιο, αλλη φορα θα σας τα λεω ολα μαζί να βγαζετε και εσείς μια ακρη :) !! Καλό σας βραδυ!!
  1. Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 14
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Π.Ζ
  1. Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 15
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γεια σας και πάλι!!
Για ακόμα μια φορά θα ήθελα την γνώμη σας. Σήμερα με είδε ο γιατρός μου ο οποίος μου ειπε να ξανακανω καλλιεργεια γιατι εχω πολλα υγρα (τα ειδα και εγω στο κολποδιαστολεα) αν κ δεν εχω κπ ενοχληση γενικά. Με εξέτασε και μου έβαλε δαχτυλο στον κόλπο οπου ηταν λιγο ενοχλητικο και μετα απο κπ ωρες που πηγα τουαλετα τα υγρα μου ηταν ροζ -κοκκινα δε περιμενω να αδιαθετησω και δεν ειναι γονιμες μερες. Αυτο το αναφερω για  να ρωτήσω ειναι κτ που μπορει να συμβεί ή μήπως οφείλεται στο τραχηλο μου κ σε πιθανη υποτροπη του hpv οπως μου ειχε πει αλλος γυναικολόγος; Τεστ παπ θα κανω την τεταρτη αλλα ως τοτε με τρωει η αγωνία!! Εκανα αυτο και υπερηχο σήμερα. 
Επίσης μια δευτερη ερώτηση με βαση την κλινική μου εικόνα κπ τριχοφυια ισως παραπάνω που εχω μου ειπε  να παρω αντισυλληπτικα τα gynofen σε συνδιασμο με androcour για 6 μηνες οπου θα βελτιωθει κ το θεμα με τα μαλλια μου.  Εχω ομως 2 ινομυωματα υπορογονια νομιζω λεγονται (ειναι εκτος μητρας) ειμαι 28 δεν καπνιζω και εχουμε ιστορικο με καρκινο μαστου (2 πρωτες ξαδελφες τησ μαμασ μου σε μικρη ηλικια, και η αδερφη της στα 50 τησ χρονια) εσεις τι λετε να τα παρω;
Και κτ τελευταιο θελω να κλεισω ραντεβου για κολποσκοπηση ποτε ειναι καταλληλη περιοδοσ για να γινει αυτο; Η δεν παιζει κπ σημασια σε σχεση με τον κυκλο;
Σας ευχαριστω και παλι.
  1. Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 16
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Ο συνδυασμός  των δυο σκευασμάτων για την τριχοφυία , ειναι και  ο μοναδικός  που εχει ελπίοδα  κάποιας επιτυχίας...  Το θεμα  των ι νομυωμάτων   δεν   θα   επηρεατει΄΄....
Για  το θεμα του μαστου:   Ο  συγκεκριμενος  συνδυασμός  σκευασματων  για την  τριχοφυία   ειναι περιορισμενης χορνικής  διαρκειας,  που συνηθως δεν ξεπερνα   το διαστημα  6-12 μηνων...
Γυναικες που πηραν    για  πολλά χρόνια    αντισυλληπτικο   χάπι, δεν   βαρύνονται  με  αύξηση  κινδυνου  για καρκινο  του μαστού..
Για τον συγκεκριμενο συνδυασμό,  (που  σχεδιάστηκα κατα    της ακμης και της τριχας,  που ομως τυχαινει να ειναι  και αντισυλληπτικό ), δεν  εχουν ανακοινωθεί  ιδιαίτεροι κινδυνοι  προς αυτη την κατεύθυνση..
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 17
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για τις πολύτιμες συμβουλές σας  και την αμεση απαντση σας!!
Και θα σας ξαναρωτήσω το εξής γιατι δεν δημοσιευτηκε ενα ερωτημα που ειχα θέσει. Με τη χρήση αντισυλληπτικών παλιότερα ειχα πονο στα ποδια και κυριως στα γονατα σε σημειο που ξυπνουσα το βραδυ απο τον πονο ή και κατα τη διαρκεια της ημέρας δε μπορούσα να λυγίσω γόνατα για να σκυψω χωρις να υπαρχει πόνος. Μου ειπε ο γυναικολόγος μου οτι αν το παθω και τωρα ανα επισκεφθω ρευματολογο. Ποια η γνώμη σας εσας;Δεν ειναι μεσα στις παραενεργειες απο τα αντισυλληπτικα αυτό;
και μαι δευτερη ερωτηση ειχα μια επικυνδινη επαφή στις 22/7 αδιαθετησα στις 5/8 και εκανα ενα υπερηχο χθες αν υπηρχε κπ εγκυμοσύνη θα φαινοταν στο υπέρηχο ε;;; Ρωταω γιατι αν κ αδιαθετησα η ροη ηταν ελαχιστη και δε μου συμβαινει αυτο γενικα.
Καλο σας απόγευμα  
  1. Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 18
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη!
Πονοι στις   γαμπες  κατά την εναρξη της   θεραπείας  με  οποιοδήποτε αντισυλλητικό, ειναι  ενα  συμπτωμα  που μπορει να   σημαινει  σοβαρή  αντενδειξη,  και πρέπει  να διακοπεί.
Θα  έλεγα,  ότι  την σημερον  ημεραν, πριν από την χρηση  καθε  αντισυλληπτικου,  ειναι σκοπιμο, εκτος από ενα καλο   οικογενειακό ιστορικό,  να γινεται  προσδιορισμός  της ΄΄ αντίστασης στην  πρωτεινη C στον ορό  αίματος΄΄  κι αν  αυτή  ειναι εκτός  ορίων, να  αποτρεπουμε  την γυναικα  από την   χρηση..
Αν  τωρα στην  περιπτωση  σου  το  συμπτωμα  σου μπορει  να οφειλεται  σε θρομβοεμβολική προδιαθεση, δεν  μπορώ  να  γνωρίζω..  Για  να συστήσει ο συνάδελφος  μου εξεταση  από ρευματολογο,  υποψιαζομαι,  ότι τα ενοχληματα  δεν ήταν διαχυτα, αλλά  αφορουσαν ισως  μονον τις κλειδωσεις..
Καλλιτερα  παντως  να εισαι  προσεκτική  με αυτά...
Σο δεύτερο ερωτημα:  Δεν εισαι εγκυος..
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 19
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
\ Γεια σας!! Ο πόνος ηταν κυριως στα γόνατα αλλα πονούσε όλο το πόδι κυριως γονατα κ γαμπες με τα αντισυλληπτικα.
Τώρα εχω να σας ρωτήσω το εξής μετα απο καλλιεργεια που ξαναεκανα μου βγηκε e coli kai μυκόπλασμα και μου προταθηκε 10 μερες να παρω πρωι βραδυ το tabrin. Αυτα μπορω να τα κολλησω απο θαλασσα η μονο απο επαφή;  Ειχα επαφή μονο με τη χρήση προφυλακτικού (μα τπτ δε προφυλασσει πλεον κ αυτό;;;)
Να ρωτήσω επίσης παπ που θέλω να κανω να περιμενω κ αφου τελειωσω την αντιβιωση να το κανω η μπορω και νωρίτερα;Σας ευχαριστώ!!
  1. Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 20
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Ακομη  μια  φορά: με τυχον  ληψη  αντισυλληπτικων, να  εισαι  προσεκτική  και  αβ  ειναι να παρεις  οποιοδηποτε,  κανε  τουλάχιστον  την  σχετικη εξεταση..
Για  το θεμα της  κολπτιδας:  Σεξ, παρα  το προφυλακτικό,  συνηθως δεν  ειναι... αποστειρωμενο ...
Ωστσο,  οι μικροργανισμοί στρυς  οποιους  αναφερεσαι , δεν  μεταδιδονται  αποκλειστικά  και  μονον  από σεξουαλικη  σχεση,.,
Pap-test  μονον μετά  το τελος της θεραπειας ...
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 21
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλησπέρα σας!!Εχω κανει κπ εξετασεις για τα αντισυλληπτικα κα ιτισ πηρα σήμερα αλλα δεν ξερω αν χρειαζεται να κανω και αλλες. Οι εξετασεις που εκανα ειναι οι εξης χρονος quick μαρτυρος με τιμή 11.00 sec χρονος quick εξετασθεντος με τιμη 11,40sec
, I.N.R.
(international normalized ratio)με τιμη  1.04%
χρονος μερικης θρομβοπλασιτνης (aPTT) 33sec με φυσιολογικη τιμη 26-36
και τελος ινωδογονο με τιμη 217mg/dl με φυσιολογικη τιμή 180-350.
Είναι καλές οι εξετασεις μου; πρεπει να κανω κ αλλες και αν ναι πως να τισ ζήτήσω; απλά αντισταση στην πρωτεινη c στον ορο αιματος;
καλό σας βραδυ και σας ευχαριστω ξανά!!
  1. Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 22
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Η  άποψη  μου ε;iναι,  ότι ειναι προτιμότερο  να γινει  η εξέταση  που προτεινα. (αντισταση στην πρωτεινη C)
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 23


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.