user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

sophia

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 8 χρόνια πριν
  1. sophia
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010
Γιατρέ, θα ήθελα να σας δώσω τα αποτελέσματα των ορμονολογικών μου εξετάσεων την 3η μέρα του κύκλου:
FSH 10.30 (3.5 -12.5)
LH 4.57 (2.4 - 12.6)
PRL 17.89 (0.3 - 27)
E2 45.43 (25 - 195)
Η προγεστερονη την 21η μέρα ήταν 20.
Επίσης θα ήθελα να μου πείτε άν έχει σημασία ότι τα τελευταία 2 περίπου χρόνια έχω περίοδο με αιμόρροια δύο μόνο μέρες, ενώ 3-4 μέρες πριν και 2-3 μέρες μετά την περίοδο καφέ υγρά.
Η ηλικία μου είναι 38 και ο κύκλος μου είναι 28-30 ημερών και δυομισι περίπου χρονια προσπαθούμε για δεύτερο παιδί.
Ευχαριστώ.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη,
οι τιμές είναι φυσιολογικές. Βασιζόμενοι μόνο στις τιμές αυτές (που δεν μπορούμε να βασιστούμε), δεν υπάρχει πρόβλημα που να επηρεάζει τη γονιμότητα. Πρέπει να εξεταστούν όμως και άλλες παράμετροι, όπως το σπερμοδιάγραμμα, το βασικό υπερηχογράφημα μήτρας - ωοθηκών, ενδεχομένως μια υστεροσαλπιγγογραφία, έλεγχος θρομβοφιλίας κλπ. Ένα postcoital test (Sims-Huhner) θα έδινε επίσης σημαντικές πληροφορίες σε συνδυασμό με μέτρηση της πρωινής θερμοκρασίας για τουλάχιστον ένα μήνα.
Φιλικά,
Κ.Χ.
Δρ.Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου, Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Ιατρείο: Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος, Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310- 227981 (ώρες λειτουργίας του ιατρείου) email [email protected]
  1. Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.