user_mobilelogo
  1. Maraki21ath2
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012
Καλημερα σας. Εχω ενα προβλημα αν και βεβαια δεν ειστε 100% ο αρμοδιος σαν ειδικοτητα για να μου απαντησετε αλλα σιγουρα κατι ξερετε παραπανω απο εμενα. Την Δευτερα ημουν στο μετρο και στον αγκωνα ειχα μια ανοιχτη πληγη την οποια ειχε καλυψει με τσιροτο αλλα ειχε ψιλοξεκολλησει οποτε δεν καλυπτε την πληγη σε ολη της την εκταση. Περασε διπλα μου ενας ναρκωμανης οροθετικος για να ζητιανεψει στα βαγονια και για κακη μου τυχη που δεν τον ειδα εξ αρχης με ακουμπησε στο χερι ακτιβως στο σημειο της πληγης για λιγο ωσπου να περασει απο διπλα μου. να πω επισης οτι και σε χερια κ σε ποδια ειχε διαφορες πληγες. κοιταξα το χερι μπυ κατευθειαν αλλα δεν ειδα αιμα η κατι τετοιο παρα μονο μια κηλιδα διαμετρου 1-2 χιλιοστα που ισως να ηταν και betadine(αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι δεν ηταν και αιμα). Οπως καταλαβαινετε εχω τρελαθει γιατι φοβαμαι οτι εχω κολλησει hiv. Απο τη Δευτερα εχω πεσει κυριολεκτικα σε καταθλιψη δηλαδη δεν βγαινω απο το σπιτι κλαιω συνεχεια εχω ανεβασει και δεκατα απο ολο αυτο και γενικα ειμαι χαλια. Τι πιστευετε; υπαρχουν πιθανοτητες να εχω κολλησει hiv;; μου ειναι αδυνατον να κανω 3 μηνες υπομονη για να κανω την εξεταση. ευχαριστω
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Καταλαβαίνω την ψυχολογία σου αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Δε μεταδίδεται τόσο εύκολα ο ιός.
Εσύ θα κάνεις μια εξέταση αίματος για HIV 1κ' 2 στο τρίμηνο αλλά μόνο για δική σου ηρεμία.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και προσπάθησε να το ξεχάσεις σαν γεγονός.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. η αγωνια κ ο φοβος μου με εχουν κυριευσει. περαν απο τα αντισωματασκεφτομαι να παω σε 10 μερες για pcr hiv test γιατι οι 3μηνες μου φαινονται βουνο. Εκτος απο hiv αντισωματα για ηπατιτιδα β κ c σε ποτε μπορω να κανω; εννοω σε πισο χρονικο διαστημα απο την μερα εκεινη; 
  1. Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Το τρίμηνο είναι το διάστημα που θα δώσει αξιόπιστο αποτέλεσμα.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.