user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

strouli

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 8 χρόνια πριν
  1. strouli
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010
Γεια σας!
Διανυω την 24η εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου. 1 χρονο πριν μεινω εγκυος ειχε διαγνωστει σε τεστ ΠΑΠ hpv. Εκανα κολποσκοπση και βιοψια οι οποιες δεν εδειξαν τιποτα. Ακολουθησαν αλλα 2 τεστ ΠΑΠ και αυτα αρνητικα.
Ειχα διαβασει καπου οτι σε περιπτωση μολυνσης με τον ιο αυτο προτεινεται η καισαρικη για αποφυγη μολυνσης του μωρου κατα τη διαρκεια του τοκετου. Ο γιατρος που παρακολουθει την εγκυμοσυνη μου δεν ανησυχει και λεει οτι δεν εχω hpv αρα δεν πρεπει να με απασχολει το θεμα.
Επιτρεπεται να κανω τωρα τεστ παπ?Υπαρχει περιπτωση να μολυνθει το μωρο??? Πως μπορω να ειμαι σιγουρη?
Ευχαριστω πολυ!
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Papanicolaou  μπορεί  να  γίνει   πάντοτε.  κάνοντας  το  θα  ησυχάσεις.
Ισως  στο πρωτο  επίχρισμα  διαπιστωθηκε  ''κοιλοκυτταρωση'',  που προξενείται  και από άλλες αιτίες. Ετσι   εξηγείται ,  ότι  η  κολποσκόπιση  και  η  μικροβιοψία  ήταν αρνητικές.  Πάντως,  δεν  υπάρχει  στην περιπτωση  σου ένδειξη για καισαρική.
Με  φιλικούς χαιρετισμούς
Π.Ζ.
  1. Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.