default_mobilelogo
  Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013
  1 Απαντήσεις
  1.7K διαβάστηκε
Καλησπερα,
ηθελα να σας ρωτησω την ιατρικη σας αποψη.
 
Καταρχας θα ηθελα να ξερετε πως μενω Ολλανδια, οποτε οι γιατροι και γενικα ολο το συστημα υγειας ειναι διαφορετικο.
 
Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα καποιες ενοχλησεις και με καθρεφτακι ειδα στην εισοδο του κολπου καποια λευκα "μπαλακια". Αμεσως πηρα τηλεφωνο και ζητησα να εξεταστω. Με εξετασε παθολογος γιατι στην Ολλανδια δεν πηγαινουν κατευθειαν στο γυναικολογο για ολες τις ενοχλησεις.
 
Αρχισα να περιγραφω τα συμπτωματα και αποφανθηκε πως εχω candida, χωρις ομως καποια εξεταση στο σημειο ή καλλιεργεια κολπικων υγρων κλπ. Μου συστησε να παρω daktarin κολπικα υποθετα.
 
Πηρα και τα τρια οπως επρεπε(το τελευταιο υποθετο το χρησιμοποιησα προχτες), απειχα απο ζαχαρη και ψωμια κλπ, πλενομουν μονο με νερο, καθαρα εσωρουχα συνεχεια...τα εκανα ολα οπως πρεπει!
 
Απο προχτες παρολα αυτα, νιωθω πως στην εισοδο του κολπου ειναι ερεθισμενο το σημειο και ενω το πρωι δεν ειχα εκκρισεις, τωρα το μεσημερι εχω ξανα.
 
Πιστευετε πως  δεν εχω ιαθει; ή υπαρχει περιπτωση ακομα να "δουλευει" το daktarin;
Μου προτινετε να κανω κατι;;
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#29146
Αγαπητή φίλη.
Θα χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό αφρόλουτρο, για εξωτερική χρήση για την ευαίσθητη περιοχή, θα αποφεύγεις στενά παντελόνια και θα φοράς μόνο βαμβακερά εσώρουχα.
Θα περιμένεις να έρθει η περίοδός σου και αν δε δεις βελτίωση, ας σε ξαναδούν από κοντά.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!