user_mobilelogo
  1. pepi_p
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013
Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε την γνώμη σας για το αποτέλεσμα της υστεροσαλπιγγογραφίας που έκανα.
Σκιαγράφηση της κοιλότητας της μήτρας σε υπέρκαμψη,σε καλή θέση και με φυσιολογικά τοιχώματα και εύρος.Ανάταξις ευχερής.Μεγάλο μήκος του ενδοτραχήλου.Βαρθολίνιος αδένας δεξιά.Φυσαλίδες αέρος στην οροφή της κοιλότητος της μήτρας.
Ασθενής σκιαγράφηφη των σαλπίγγων.Και οι δύο σάλπιγγες απεικονίζονται έχοντας καλή πορεία, φυσιολογική πτύχωση και διαβατότητα.Δεν διατείνονται εις την υπό πίεση έγχυση.Διάχυση του σκιαγραφικού στην ελεύθερη περιτοναϊκή κοιλότητα.
Είμαι 35 χρόνων προσπαθώ περίπου 4 χρόνια για σύλληψη και τίποτα....
Πρόσφατα έκανα αφαίρεση πολύποδα ενδοτραχήλου.Οι ορμονολογικές μου εξετάσεις είναι καλές και έχω παρακολουθήσει την ωορρηξία μου και με υπέρηχο και με τεστ ωορρηξίας.
Ο σύζυγος μου είχε ολιγοασθενοσπερμία και με τη βοήθεια βιταμινών μας είπαν οτι το σπέρμα του έφτιαξε.
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας αν πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ για φυσιολογική σύλληψη ή να μπούμε σε διαδικασία εξωσωματικής...
Σας ευχαριστώ.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη!
Η  σαλπιγγογραφια  ειναι φυσιολογικη..
Στο ερωτημα περι  εξωσωματικής:   Σε οτι με αφορά, σε οσα ζευγρια  προσερχοντια με  επιθυμία   συλληψης, ζητώ  από την αρχή  ενα Sims-Hunher-test  (ιδε σχετικα΄στην μηχανη αναζητησης της σελιδας ) ..
Αν αυτό  ειναι  αρνητικό, τοτε  - ιδιαίτερα σε συνδυασμούς  με  βλαβες στο  σπερμοδιάγραμμα  και οριακή  ηλικία  της γυναικας, όπως π.χ. εδω -  συνιστω συντομα   τον προσαναντολισμό στην εξωσωματική,..
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας.
 
  1. Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Π.Ζ.
  1. Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Κύριε Ζησόπουλε γειά σας,
Τον προηγούμενο μήνα έκανα σπερματέγχυση η οποία όμως δεν πέτυχε.
Είχα περίοδο 04/06,έλεγχος με υπέρηχο την όγδοη μέρα,όπου είχα ωάριο 16 χιλ.Έκανα μία pregnyl 5000 στις 15/06 και πραγματοποιήσαμε την σπερματέγχυση στις 17/06,αφού υπολογίσαμε 36 ώρες μετά τη ένεση.
Αδιαθέτησα στις 29/06 και η πρώτη μου ερώτηση είναι αν λάβουμε υπόψην οτι η περίοδος έρχεται 14 μέρες μετά την ωορρηξία δεν θα έπρεπε κανονικά να αδιαθετούσα στις 01/07,δεδομένου οτι κάναμε προγραμματισμένη ωορρηξία με την pregnyl ; Ο κύκλος μου είναι σταθερός 28 ημερών.
Ο λόγος που επέλεξα να κάνουμε σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο είναι γιατι οι δικές μου εξετάσεις,ορμονολογικές ,σαλπιγγογραφία,ωορρηξία είναι καλές και ο σύζυγος μου έχει ολιγοσπερμία,δηλαδή με 5 μέρες αποχή είχε 15.000.000/ml σπερματοζωάρια με κινητικότητα στο 75% και μετά την επεξεργασία η κινητικότητα στο 96%.Μας είπε η βιολόγος οτι το σπέρμα ήταν εντάξει για σπερματέγχυση.
Θα ήθελα λοιπόν την συμβουλή σας σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία να μου πείτε αν θα άξιζε τον κόπο μία ακόμα σπερματέγχυση ή να πάμε κατευθείαν σε εξωσωματική που για να είμαι ειλικρινής με φοβίζει λίγο.
Η ηλικία μου είναι 35,5 και του συζύγου μου 33.
Σας ευχαριστώ πολύ.
  1. Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Εν ταξει,  δεν  θα το εβλεπα τοσο στενά... Και  βεβαια  θα το ξαναδοκιμασετε, οχι μονον μια,  θα  έλεγα  και 2 φορες αμομη , μια  και  οι προδαγραφές ειναι  αυτές που διαβαζω  και απραμενουν  οι ιδιες  τηξνμ επομενη φορά///
Εχετε  στα  υπ΄οψη:  Η εξωσωματική εχει πιθνοτητα επιτυχίας περιπου  20%  σε καθε  κυκλο..
Η πιθαντητα να μεινεις χωρις ωοθυλακιορρηξία στο  μικρο  αυτο διατημα αυτό, ειναι πολυ περιορισμένη ...
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας.
Μία διευκρύνηση μόνο για την τελευταία σας φράση.Τι ακριβώς εννοείται όταν λέτε οτι η πιθανότητα να μείνω χωρίς ωοθυλακιοριξία στο διάστημα αυτό είναι περιορισμένη? 
  1. Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Η  πιθανοτητα  να  μπεις  απο τωρα, μεσα σε  λιγους μηνες,  σε μία κατασταση προωρου κλιμακτηριου,  με  διαταραχή  ωοθυλακιορρηξάς,   είναι  στατιστικά  μηδαμινή..
Με τοσο καλες   προδιαγραφες σπερμοδιάγραμματος,  η  επαναληπτικη   ομολογη  σπερματεγχυση, είναι  μια  σοβαρή   επιλογή  με  καλες προοπτικές ..
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 7
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας 
Ήδη έκλεισα ραντεβού για την επόμενη,στον υπέρηχο έδειξε ωοθυλάκιο 18 χιλιοστών την ένατη μέρα του κύκλου μου και απ'οτι μου είπε η γιατρός μου άριστο πάχος ενδομητρίου.Ελπίζω να είναι η τυχερή μου φορά!!!
Σας ευχαριστώ!
  1. Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 8
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Π.Ζ
  1. Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 9


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.