default_mobilelogo
  Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013
  1 Απαντήσεις
  2.5K διαβάστηκε
  Γεια σας.
Το ιστορικό μου έχει ως εξής.
1η εγκυμοσύνη : 22/01/2008 φυσιολογικος τοκετος κοριτσάκι
2η εγκυμοσύνη: παλινδρομος κύηση 7η εβδομάδα, Μάιος 2009
3η εγκυμοσύνη: παλινδρομος κυηση 9η εβδομάδα, Ιούνιος 2011

Μετα απο έλεγχο στο τμήμα καθ' εξιν αποβολων του νοσοκομείου Αλεξάνδρας, βρέθηκα ετεροζυγωτης στον παράγοντα MTHFR A1298C και MTHFR C677T και μου πρότειναν χορήγηση ηπαρινης. Επίσης μου είχαν μιλήσει για κάποια εμβόλια για τα αντιπατρικα τα οποία δεν εκανα, λογω απόστασης είμαι απο νησι της Δωδεκανήσου. Επισης δεν προλαβα να κανω υστεροσαλπιγγογραφια.


4η εγκυμοσύνη:παλινδρομος κυηση 20η εβδομάδα αγοράκι, 20/12/2012

Έστειλα το κυημα και τον πλακούντα από την τελευταία παλίνδρομη, σε εργαστήριο του Λαϊκού νοσοκομείου και σημερα ελαβα τα αποτελεσματα, αλλά δεν ξερω πως να τα βαλω να τα δειτε, μπορω να τα στειλω με e-mail? Επισης και τις εξετασεις για καθ' εξιν αποβολες που εχω κάνει εως τωρα. θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας και αν προτεινετε να κανω και αλλες εξετασεις.


Ευχαριστω εκ των προτέρων και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.  
Περίπου πριν από 11 χρόνια
·
#29651
Αγαπητή Φίλη!
Ειναι προφανές. ότι  περιπτωσεις σαν την δική σου,  τις  αντιμετωπιζει   κανείς,  θεραπεύοντας,  ότι   από τις εξετασεις προκυψει  σαν δυνητική αιτία,,
θα  δει κανείς και την τελευταια  εξεταση  κι  αναλογως  θα πραξεις..
Αν  η αιτία ειναι  πραγματι μία θρομβοφιλική διαθεση,  η   θεραπεία  που προταθηκε ειναι ενδεδειγμλενη,
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!