default_mobilelogo
  Κυριακή, 07 Απριλίου 2013
  1 Απαντήσεις
  1.7K διαβάστηκε
Καλησπερα.Το ότι αδιαθετησα 11η μέρα μετά τη σπερματέγχυση σημαίνει ότι δεν πραγματοποιήθηκε την κατάλληλη μέρα;Εκείνη τη μέρα που την έκανα το είδαμε το ωαριο κ με βαση την πρεγκνυλ θα έσπαγε σε 2 ώρες.δ έπρεπε να μουρθει περίοδος την 14η μερα μετά τη σπερματέγχυση.ευχαριστω!
 ήθελα τα φωτα σας...
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#29883
Αγαπητή Φίλη!
Κατ΄ αρχή, δεν  ευσταθει,  ότι   μπορουμε να   προσδιορισουμε,  ότι με την χορηγηση  της  Pregnyl.  η  ωοθυλακιορρηξία  θα επελθει σε 2  ωρες,, 
Ούτε και ειναι   ευκολο να  προσδιορισουμε,  αν  αυτή εγινε  εγκαιρα  ή  οχι.. (δεν  ήμασταν   εκει, δεν  γνωριζουμε   τι εκτασιμοτητα ειχε  η τραχηλική βλεννα  και βεβαια  δεν εχουμε στην διαθεση μας  ενα θερμοδιάγραμμα στον τρεχοντα   κυκλο  θεραπειας ...)
Χωρις τα παραπανω, δεν  μπορει να γινει  καμια  υποθεση  σχετικά  με την εγκαιρότητα  και την  ποιοτητα της  ωοθυλκιορρηξίας ..Μπορεί  να εγινε  η  Pregnyl   σωστά,  η  συγκεκριμενη  ωοθυλακιορρηξία  ομως να  μην  ηταν   για πολλους  και  διαφορους  λογους  η καλλιτερη...
Ερωτηματικά  παντως του ειδους, δεν προωθουν την  υπόθεση σας..
Θα  ξαναδοκιμασετε...
Φιλικά
Π.Ζ
 
 

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!