default_mobilelogo
  Τρίτη, 14 Μαϊος 2013
  1 Απαντήσεις
  2.8K διαβάστηκε
Καλό βράδυ. Πριν ένα μήνα εντοπίστηκε e-coli στον κόλπο και όχι στα ούρα, με σύμπτωμα συχνουρία και τοπική ενόχληση. Επειδή σε έναν μήνα ξεκινώ διαδικασία εξωσωματικής, θέλω να ξέρω μήπως δεν μπορεί να γίνει η διαδικασία λόγω του μικροβίου.
Επίσης, οι πληροφορίες των γιατρών για το e-coli είναι αντιφατικές. Το πρώτο μικροβιολογικό δεν μου εβγαλε αντιβιόγραμμα, γιατί είπαν ότι δεν δίνεται αντιβίωση για το e-coli στον κόλπο. 10 μέρες μετά επανέλαβα την εξέταση σε άλλο μικροβιολογικό και μού έβγαλε αντιβιόγραμμα. Βάσει αυτού πήρα ceclor για 10 μέρες, αλλά τα συμπτώματα επανήλθαν. Τελικά ποιο μικροβιολογικό κέντρο να εμπιστευθώ; Γυναικολόγος που ρώτησα μού είπε ότι αν η συγκεντρωση του μικροβίου στον κόλπο είναι μικρή δεν δίνουμε αντιβίωση, αλλά οι εξετάσεις δεν έγραφαν ποσότητα. Ευχαριστώ θερμά. 
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#30280
Αγαπητή φίλη.
Η αντιβίωση επαρκεί, δε χρειάζεται να ασχοληθείς άλλο.
Προχώρησε κανονικά τις προσπάθειές σου και δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα από την ύπαρξη του μικροοργανισμού.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!