user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

μαρια90

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 4 μήνες πριν
  1. μαρια90
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013
ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ 23 ΕΤΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΙΝ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΜΙΑ ΛΕΥΚΑΖΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΤΡΑΧΗΛΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο hPV.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΙΣΤΗΣΕΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΝΑ 6ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ , ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ. ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΕΡΑΤΩΣΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ HPV.ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΗΓΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 6ΜΗΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΥΚΑΖΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΧΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ , ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ HPV ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ "ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ". ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ; ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.
Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΑΙΟΥ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ. ΑΝ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΡΜΟΠΗΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΜΠΕΤΑΤΙΝ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.
ΓΙΑΤΡΕ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΠΑΝΙΑ, ΣΤΟ 1-5% ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ HPV , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟ ΑΤΥΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ; ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ;, ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ (ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ). ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΓΩ Η Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ; ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΧΗΛΟ; ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ GARDASIL ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ; ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ. 
ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη. Σε επαφή, με προφυλακτικό, μπορείς να έρθεις άμεσα. Για το θέμα των κονδυλωμάτων, μην ανησυχείς. Αν είσαστε μονογαμικοί, δε θα υποτροπιάσει ο ιός και φυσικά δε μιλάμε για καρκίνο.... Μπορείς, στην επόμενη εξέταση, να ζητήσεις και ιστοληψία τραχήλου, αν μέχρι τώρα δεν έχει γίνει, παράλληλα με την κολποσκόπηση. Επίσης, μπορείς να πάρεις και μία δεύτερη γνώμη, μετά από εξέταση, από άλλον συνάδελφο γυναικολόγο. Φιλικά Π.Κ.

  1. Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
 ΚΥΡΙΕ ΚΟΦΙΝΑΚΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.
ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΙΟ HPV ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 
1) ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΟΣ ΣΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ.
2) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΑΜΕ ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ , ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;
3) ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΩΑΣΤΕΙ Κ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.
4) ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ , ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΥΠΕΡΗΧΟ (ΙΣΤΟΛΗΨΙΑ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ;
5) Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΡΜΟΠΗΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΞ. ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ( ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΑ); ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΡΜΟΠΗΞΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑ (ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΕΙΛΗ) ΒΛΕΠΩ ΥΓΡΟ ΣΑΝ ΣΤΑΓΟΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ "ΠΥΟΝ" ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΛΗΓΗΣ; ΨΙΛΟΤΣΟΥΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΤΟ "ΚΑΠΑΚΙ" ΤΗΣ ΠΛΗΓΗΣ.
 
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ
  1. Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Θα περιμένεις περίπου μια εβδομάδα, μετά τον καυτηριασμό και μπορείς να έρθεις σε επαφή.
Για τη δεύτερη γνώμη, σε ενημέρωσα γιατί διακρίνω να υπάρχει μία δυσπιστία ως προς την αντιμετώπιση και τα λεγόμενα της γυναικολόγου σου.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Κυριακή, 09 Ιουνίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
ευχαριστω για ακομη μια φορα για την απαντηση σας.
εχω εμπιστοσυνη στη γιατρο μου , απλα ηθελα να παρω δευτερη γνωμη απο σας , στο αν γινεται (απο την εμπειρια σας) να ειναι απορροια τραχηλιτιδας αυτη η λευκαζουσα περιοχη, αν δεν ειναι απο hpv. η γιατρος μου γενικα λεει να μην ανησυχω και οτι δεν εχω δυσπλασια οπως βλεπει απο τη κολποσκοπηση και απο τα αποτελεσματα των τεστ παπ ολα αυτα τα χρονια. την επομενη φορα, σε 6 μηνες που θα ξαναπαω, θα ζητησω ιστοληψια τραχηλου.
οσον αφορα τα οξ. κονδυλωματα, λετε να παψω να ασχολουμαι με το οτι εμφανιστηκαν και να συνεχισω  τη ζωη μου ή  να το ψαξω περαιτερω; 
 
ευχαριστω πολυ!
  1. Κυριακή, 09 Ιουνίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Τα κονδυλώματα απλά τα παρακολουθείς, δε χρειάζεται να ανησυχείς, αρκεί να μην παραμελείς την επανεξέταση.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
ΓΙΑΤΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ , ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΕΣΗ ΞΥΛΟΚΑΙΝΗΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΕΙΛΟΥς ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΙΑΝΩ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ; ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
  1. Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Χρειάζεται μερικές ημέρες για να περάσει ο ερεθισμός.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 7
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Κυριε Κοφινακο καλησπερα, παραπανω υπαρχει το ιστορικο μου απο προηγουμενη συνομιλια μας. Χθες πηγα στη γυναικολογο μου για το καθιερωμενο τεστ παπ και κατα τη διαρκεια της κολποσκοπησης της εδειξα ενα σημειο πανω στα μικρα χειλη του αιδοιου στην εσωτερικη πλευρα ομως, στην εισοδο του κολπου και μου ειπε οτι ειναι επιπεδα κονδυλωματα και μου τα εκαψε με λειζερ επιτοπου.Μου ειπε να βαζω σπρει octenisept και κρεμα fucidin πολλες φορες την ημερα. Πριν ενα χρονο τα ξαναβρηκα με το αγορι μου με το οποιο εχω αρκετα χρονια σχεση. Στο διαστημα ομως που ειμασταν χωρια εκανα σχεση με καποιον για λιγο καιρο. 11 μηνες μετα απο εκεινη τη σχεση εξεταστηκα για hiv και εκανα κ καλλιεργεια κολπικου, οπου ολα αυτα ηταν αρνητικα! Εξεταστηκε κ ο τωρινος και μονιμος συντροφος  για hiv κ ηταν κ αυτουνου αρνητικο.Δεν ξερω αν απο εκεινη τη σχεση απεκτησα τα κονδυλωματα δεδομενου οτι κανεις δεν μπορει να ξερει. Παντως και ο τωρινος μου συντροφος εχει κονδυλωματα κ κανει θεραπεια με κρεμα κ καποια που δεν φευγουν θα τα καψει σε δερματολογο με λειζερ τη Δευτερα. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης: 
1) Τα επιπεδα κονδυλωματα που εκαψα χθες ειναι αυτα που προκαλουν καρκινο ή τα καλοηθη;
2) Θα βγαζουμε παντα κονδυλωματα; Με το συντροφο μου ειμαστε γενικα μονογαμικοι , χωρις επικινδυνη ζωη (η μονη σεξουαλικη επαφη οσο καιρο ειμαστε μαζι την ειχα εγω τη διαρκεια που χωρισαμε αλλα κ παλι ηταν με προφυλακτικο)
3) Διαβαζω παντου οτι τα κονδυλωματα δεν τα βγαζουν ολοι οσοι μολυνονται αλλα συνηθως μεταξυ αλλων τα ατομα που εχουν hiv λοιμωξη, γ αυτο εχω πανικοβληθει και για τον hiv ιο και παω κ εξεταζομαι. Οι 11 μηνες που εκανα την εξεταση μετα απο εκεινη τη σεξ. επαφη ειναι επαρκης η να ξανακανω; Με εχει ποιασει μεγαλη φοβια μ αυτα που διαβαζω πανω σ αυτο το θεμα. Για ποιον αλλον λογο εμεις να εχουμε βγαλει κονδυλωματα; Να σημειωσω οτι η εξεταση για Hiv εγινε τον Ιανουαριο που μας περασε οταν πρωτοειδαμε κονδυλωματα πανω μας και 11 μηνες μετα απο σεξ.επαφη που ειχα εγω.
 
Συγγνωμη για το κουραστικο μηνυμα μου, ελπιζω να μου απαντησετε
  1. Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 8
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη. Τα ερωτήματά σου δε μπορούν να απαντηθούν σε λίγες γραμμές, μέσω Φόρουμ. Θα τα συζητήσεις είτε με το δερματολόγο είτε με το γυναικολόγο σου. Σε γενικές γραμμές, τα εξωτερικά κονδυλώματα δεν προκαλούν κακοήθειες. Θα κάνεις τον καθιερωμένο γυναικολογικό σου έλεγχο και θα παίρνεις οδηγίες ανάλογα με τα αποτελέσματα. Επίσης, θα εξετάζεται και ο σύντροφός σου. Όσο βρίσκεται ο σύντροφος σε θεραπεία, θα χρησιμοποιείτε προφυλακτικό στις επαφές σας. Φιλικά Π.Κ.

  1. Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 9
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Κυριε Κοφιινακο ευχαριστω για την απαντηση σας. Πειτε μου ομως η εξεταση που εκανα για HIV (AIDS) 11 μηνες μετα απο σεξουαλικη επαφη (βγηκε αρνητικη) ειναι αξιοπιστη η να την επαναλαβω;;; Την εκανα σε ιδιωτικο μικροβιολογικο εργαστηριο, αν παιζει καποιο ρολο και οχι στο νοσοκομειο
  1. Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 10
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Και επιπλεον υπαρχει τελικα συσχετιση μεταξυ hpv και hiv γιατι αγχωνομαι πολυ , επειδη κατι τετοια διαβαζω 
 
ευχαριστω για αλλη μια φορα!
  1. Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 11
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη. Δε χρειάζεται να την επαναλάβεις, είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα. Μη μπλέκεις τους δύο ιούς επειδή μοιάζουν τα αρχικά τους. Φιλικά Π.Κ.

  1. Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 12


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.