user_mobilelogo
  1. natalie25
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013
Καλησπέρα γιατρέ. Έχω συχνά ενοχλήσεις τα τελευταία χρόνια, άλλοτε βρίσκουμε στην καλλιέργεια (και στο άμεσο παρασκέυασμα) μύκητες και άλλοτε e-coli...και κάποιες φορές παρά τα συμπτώματα δε βρίσκουμε κάτι. Είχα κιτρινωπές εκκρίσεις και φαγούρα αυτό το μήνα, χρησιμοποίησα έναν δοσομετρητή dalacin c (που μου είχε γράψει η γιατρός καιρό πριν), γιατί δε με βόλευε να πάω. Το θέμα είναι ότι βρήκα χρόνο και πήγα τελικά, 4 μέρες μετά τη χρήση της αλοιφής. Με έστειλε για καλλιέργεια, αλλά ξέχασα να πω ότι χρησιμοποίησα αλοιφή. Θα αλλοιωθεί το αποτέλεσμα?
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλη ερωτηση... Λογικά, αν  τα  μικροβια ειναι ανθετικα σ'΄αυτό   που χρησιμοποιησες,  οχι...
Π.Ζ
  1. Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρέ επανέρχομαι...με τα ίδια προβλήματα. Όντως η καλλιέργεια (μαζί και άμεσο παρασκεύασμα), έδειξε e-coli. Ξεκίνησα θεραπεία, με zinadol 7 ημέρες πρωί βράδυ και κολπική αλοιφή dalacin c. Στο τέλος της θεραπείας και ενώ είχαν υποχωρήσει οι κιτρινωπές εκκρίσεις, χρησιμοποίησα και ένα κολπικό υπόθετο lomexin 600mg για να προλάβουμε τους μύκητες όπως είπε η γιατρός. Μετά από 4 μέρες, άρχισε φαγούρα και ξηρότητα (μύκητες...γιατί πλέον τους καταλαβαίνω...)...Είχα κάτι sporanox και τα ξεκίνησα, για τρεις μέρες, ελπίζω να το προλάβω...Έχω κουραστεί πια...Γιατρέ χρειάζεται να κάνω κολποσκόπηση? Είμαι 29. ΤΟ πρόβλημα με τους μύκητες εμφανίστηκε όταν έχασα ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο και είχα μια πολύ άσχημη χρονιά. Είχα πάρει αντιβίωση και εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μύκητες. Αυτό 3 χρόνια πριν. Θεραπείες και κάθε τόσο ξανά. Ως τότε είχα στη ζωή μου μία επαφή με προφυλακτικό και τίποτα άλλο. Το τεστ παπ κατηγορία Ι, εκείνη τη χρονιά. Και όλα τα υπόλοιπα τεστ Παπ το ίδιο μέχρι τώρα. Σχέση έχω μόνιμη εδώ και 2 χρόνια. Η γιατρός πιστεύει ότι έχει πέσει η άμυνα του οργανισμού μου...και είμαι και τρομερά αγχώδης και αυτό λέει δε βοηθάει. Απλώς ανάμεσα βρέθηκε και e-coli...πήρα αντιβίωση και μπήκαμε σε έναν κύκλο μύκητες e-coli..Ήλπιζα να ναι η τελευταία θεραπεία με αντιβίωση...τώρα ήρθαν οι μύκητες πάλι...Είχα ξεκινήσει 3μηνη με sporanox δύο χάπια την πρώτη μέρα περιόδου και βρσκόμουν στον 2ο μήνα...τώρα που πήρα, να ξαναπάρω και την πρώτη μέρα?Είμαι στη 17η του κύκλου μου και θα πάρω για 3 μέρες. Η γιατρός μου λείπει...Σας ευχαριστώ πολύ...και συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα...
  1. Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Ελπιζω  να μην εχεις  συλλάβει στον τρεχοντα  κυκλο (17η  ημερα!)
Κατά  τα άλλα:  Θα δείξει..
Π.Ζ.
  1. Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Όχι, το γνωρίζω και πήρα τα χάπια γιατί λείπει ο σύντροφός μου και δεν είχαμε καθόλου επαφές...και τώρα που θα έρθει με προφυλάξεις...Ως προς την ερώτηση με την κολποσκόπηση?
[hr]
[Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος 27-08-2013 14:57:14]:

Ελπιζω  να μην εχεις  συλλάβει στον τρεχοντα  κυκλο (17η  ημερα!)
Κατά  τα άλλα:  Θα δείξει..
Π.Ζ.
  1. Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
ΓΙΑ ΤΗΝ  ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΙΣΗ:
Επειδή συχνές  υποτροπές κολπιτιδας   ειναι συχνά συνεπεια  μιας προσβολής  από  HPV, τοσο  η κολποσκοπιση,  όσο  κι ενα  Pap-test είναι  σκόπιμο  να μπουν στο  προγραμμα...
Π.Ζ
  1. Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Παπ τεστ από το 2010 που κάνω όλα κατηγορία Ι...Φεβρουάριο του 2013 το τελευταίο! Ευχαριστώ πολύ γιατρέ...!!!
[hr]
[Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος 06-09-2013 01:37:30]:

ΓΙΑ ΤΗΝ  ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΙΣΗ:
Επειδή συχνές  υποτροπές κολπιτιδας   ειναι συχνά συνεπεια  μιας προσβολής  από  HPV, τοσο  η κολποσκοπιση,  όσο  κι ενα  Pap-test είναι  σκόπιμο  να μπουν στο  προγραμμα...
Π.Ζ
  1. Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Απο  τον Φεβρουαριο περασαν   βεβαια    7 μηνες..
Αν εχεις συχνες υποτροπες,  να τα  δεις αυτά..
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 7


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.