user_mobilelogo
  1. georgia-kak
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Σάββατο, 03 Αυγούστου 2013
Καλησπερα σας Γιατρε.... Πριν απο καποιες μερες εμαθα οτι εχω ηπια μορφη θρομβοφιλιας.. και εχω και χαμηλη προγεστερονη
Σας παραυετω τις εξετασεις για να δειτε
 
Ε2=52 [φ.τ Παρ.Φαση 12-120 εκκρ 50-250 ωορ 100-500]
FSH=10,0 [φ.τ Παρ.Φαση 2-20 εκκρ 1,0-14,0 ]
LH= 8,5 [φ.τ Παρ.Φαση 1-15 εκκρ 0,7-20,0]
Προλακτινη= 9,5 [φ.τ 2-29]
DHEA-S=2,6 [φ.τ 1,2-5,0]
Τεστοστερονη Ολικη = 0,35 [φ.τ 0,1-0,9]
17-OH-PRG=4,2 [φ.τ Παρ.Φαση 0,1-1,2 εκκρ 1,0-5,2 ]
προγεστερονη =7,51 [φ.τ Παρ.Φαση 0,1-1,2 εκκρ 2,5-29 ]
Τ3= 1,2
Τ4=7,9
TSH=1,85

Οι Μπλε ειναι την 4η μερα του κυκλου και οι πρασινες την 21η μερα του κυκλου



Επισης σημερα Πηρα τα αποτελεσματα για τις εξετασεις θρομβοφιλιας..
PT ασθενους=12,8 sec             φ.τ 11-14
INR=1,1                                    φ.τ 1-1,3
APTT ασθενους=38,7 sec         φ.τ 25-35
Ινωδογονο=264,1                    φ.τ 180-400
D-DIMERS= 0,3                         φ.τ 0-5
FVIII:c = 78,5%                       φ.τ 50-140
vWFAG = 78,5%                       φ.τ 50-160
Rcof=77,0%                              φ.τ 50-140
FIX = 64,0%                             φ.τ 60-140

FXI= 75,7%                              φ.τ 60-140

FXII=47,3%                              [b][u][b][u][b][u][b][u][b]φ.τ 60-140[/b][/u][/b][/u][/b][/u][/b][/u][/b]
Πρωτεινη C:c= 101,9%             φ.τ 75-140
AT III: C= 96%                         φ.τ 75-140

[b]Πρωτεινη S:c =39,6%               [u][b][u][b][u][b][u][b][u][b][u][b][u][b]φ.τ 65-180[/b][/u][/b][/u][/b][/u][/b][/u][/b][/u][/b][/u][/u][/b][/b]
APC- resistance = 3,7               φ.τ  >1,5
Ομοκυστεινη= 10,6                   φ.τ <11,5
Αντιπυκτικα Λυκου = 0,96
FV Leiden= Φυσιολογικος
G20210A FII= Φυσιολογικος
ΜΤΗFR = Ετεροζυγος


 
Ομως Σημερα Εκανα Ενα τεστ Φαρμακειου.... !!!
Και βγεικε καραθετικο.. Αν και ΤΕΡ ειχα 5/7... Σημερα ειμαι 30η μερα και κανονικα ο κυκλος μου ειναι 33ων ημερων...!!
Αμεσως πηρα την γυναικολογο μου.. και μου ειπε οτι απο βδομαδα αν ειναι θα ξεκινησω τα ενεσακια.. Σημερα ομως μου εδωσε την Κολπικη Γελη vasclor... Ειναι καλη...?? μια φορα την ημερα μου ειπε...
 
Να σας υπενθυμησω οτι ειμαι 28 ετων... και εχω δυο αποβολες σε 8 μηνες.. η πρωτη 12 βδομαδω και η δευτερη 5 βδομαδων....!!!
 
Και τι ενεσακια θα πρεπει να κανω γιατρε...??? μηπως ξερετε να με κατατοπισετε...?? ειναι σωστο που μου ειπε τελος της αλλης βδομαδας????
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Θα κάνεις το πρώτο ενδοκολπικό υπερηχογράφημα και αν όλα εξελίσσονται καλά θα ξεκινήσεις και τις υποδόριες ενέσεις, προληπτικά, λόγω των διαταραχών στην πήξη.
Μόνο καλό μπορεί να κάνουν, σε συνδυασμό και με την κολπική αλοιφή πογεστερόνης.
Είναι ένα πρωτόκολλο που εφαρμόζεται σε περιπτώσεις αποβολών.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
  1. Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.