user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

aggelni

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 2 χρόνια πριν
  1. aggelni
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013
Συνέχισα και πάλι με αντιβίωση για το e-coli...και τώρα μάλλον γύρισε σε μύκητες από την αντιβίωση...Πάω και έρχομαι στη γιατρό και τι να με κάνει???! Είχα φοβηθεί για υπογονιμότητα γιατί κάποια στιγμή ρώτησα τη γιατρό μου, αν μπορεί να μου προκαλέσουν κάποια σοβαρή βλάβη...και μου είπε οι μύκητες όχι, αλλά το e-coli καλό είναι να το προλαβαίνουμε με αντιβίωση...Μετά έψαξα στο ιντερνετ...βρήκα τη σαλπιγγίτιδα που μπορεί να προκληθεί από e coli και άρχισα να φοβάμαι...!!! Βασικά αυτός ο πυελικός πόνος που έχω 2 χρόνια τώρα μπορεί να είναι σαλπιγγίτιδα? Αλλά κάνω πολύ συχνά υπερηχογραφήματα, εξέταση κτλ...Θα το είχε βρει η γιατρός???
[hr]
[Κοφινάκος Παναγιώτης 03-07-2013 17:59:49]:

Αγαπητή φίλη.
Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι διαφορετικό, μέχρι να επιστρέψεις.
Υπογονιμότητα δε θα δημιουργηθεί από τους μύκητες ή το E. coli.
Φιλικά
Π.Κ. 
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Η σαλπιγγίτιδα δε διαγιγνώσκεται από τον υπέρηχο.
Αν κάνεις τον έλεγχό σου, δεν κινδυνεύεις, μην ανησυχείς.
Την άποψή μου στην εξέθεσα σε προηγούμενη επικοινωνία μας.
Φιλικά
Π.Κ. 
  1. Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλησπέρα και πάλι γιατρέ. Έκανα ξανά καλλιέργεια και άμεσο παρασκεύασμα κολπικού εκκρίματος και έδειξε μύκητες. Θα κάνω 7ημερη θεραπεία με Hadlinol και pevaryl υπόθετα και μετά θα δούμε για τρίμηνη θεραπεία σε κάθε κύκλο. 3 χρόνια τώρα πάω και έρχομαι, αρχικά από μύκητες και μετά και από e-coli εναλλάξ! Γιατρέ ήθελα την άποψή σας για κάτι. Πρώτη επαφή είχα πολλά χρόνια πριν 1 φορά με προφυλακτικό. 7 χρόνια μετά και ενώ ενδιάμεσα δεν είχα επαφές, εμφανίστηκαν μύκητες. Ήταν σε μία πολύ άσχημη στιγμή της ζωής μου, από άποψη ψυχολογίας και μετά από αντιβίωση augmentin. Έκανα θεραπεία, τότε δεν είχα και σχέση, αλλά κατά διαστήματα επανεμφανίζονταν οι μύκητες. Είχα κάνει και τεστ παπ κατηγορία Ι. 1,5 χρόνο μετά την πρώτη φορά που εμφανίστηκαν μύκητες και μέχρι τώρα έχω σταθερή σχέση. Συνεχίζω και τα τεστ παπ και είναι κατηγορία Ι. Αλλά οι κολπίτιδες έρχονται και ξαναέρχονται. Ο σύντροφός μου κάνει κι αυτός θεραπεία, αν και σχεδόν συνέχεια, εκτός από ελάχιστες φορές χρησιμοποιούμε προφυλακτικό. Θέλω να ρωτήσω αν είναι απαραίτητη η κολποσκόπηση. Η γιατρός μου με αυτό το ιστορικό και αφού είχα προβλήματα και πριν χωρίς να έχω σχέση και με τα τεστ Παπ καθαρά λέει ότι δε χρειάζεται, απλώς το ανοσοποιητικό μου λόγω άγχους το έχω τρελάνει και είμαι ευαίσθητη πολύ! Να επιμείνω? Ευχαριστώ πολύ
[hr]
[Κοφινάκος Παναγιώτης 05-09-2013 16:30:25]:

Αγαπητή φίλη.
Η σαλπιγγίτιδα δε διαγιγνώσκεται από τον υπέρηχο.
Αν κάνεις τον έλεγχό σου, δεν κινδυνεύεις, μην ανησυχείς.
Την άποψή μου στην εξέθεσα σε προηγούμενη επικοινωνία μας.
Φιλικά
Π.Κ. 
  1. Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Θα συμφωνήσω με την συνάδελφο που σε παρακολουθεί.
Δε βλέπω ιατρικό λόγο για να κάνεις κολποσκόπηση, με βάση την περιγραφή σου.
Φιλικά
Π.Κ.
 
  1. Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλησπέρα και πάλι γιατρέ. Συγνώμη που και πάλι ενοχλώ...Στα προηγούμενα μηνύματα σας είχα πει ότι ανησυχώ για τις κολπίτιδες από μύκητες και e-coli. Και εσείς και η γιατρός μου με καθησυχάσατε. Τους τελευταίους μήνες, μετά από αντιβίωση για το e-coli...εμφανίστηκαν μύκητες. Λογικό...αυτό το καταλαβαίνω. Στην τελευταία καλλιέργεια (+μικροσκοπική εξέταση νωπού παρακσευάσματος) βρήκαμε μόνο μύκητες...κάναμε θεραπεία και εγώ και ο σύντροφος μου με fungustatin 7 μέρες και για μένα και Pevaryl υπόθετα. Είπαμε να κάνω τη θεραπεία αυτή και μετά τρίμηνη με 2 χάπια στην αρχή περιόδου. Έκανα τη θεραπεία χωρίς καθόλου επαφές, κατά τη θεραπεία τα συμπτώματα υποχώρησαν και 2 μέρες αφότου τελείωσε η θεραπεία και χωρίς να έχουμε ακόμη επαφές ( είπαμε να αφήσουμε άλλη μία εβδομάδα χωρίς επαφές), τα συπτώματα έντονος κνησμός, ερυθρότητα και σαν πόνος απ την ερυθρότητα επανήλθαν σε μεγάλο βαθμό. Είχα φορέσει για κάποιες ώρες ένα παντελόνι. Ανησύχησα πήρα τη γιατρό και για να μην ξαναπάμε σε χάπια μου είπε για 5 βράδυα αλοιφή lomexin και βλέπουμε. Απορούσε πώς υποτροπίασε τώρα γρήγορα...και ανέφερα ότι δύο μήνες κάνω δίαιτα (επτάμισι κιλά έχασα, τώρα αφού τα έχασα είμαι 63 και έχω ύψος 1,64)...μου είπε ότι θα έπεσε η άμυνα του οργανισμού. Εσείς πιστεύετε ότι μπορεί να έπαιξε ρόλο? Είμαι πολύ αγχώδης...αυτό ξέρω ότι φταίει..αλλά μπορεί και το ότι έχασα κιλά? Σταμάτησα να τρώω γλυκά, τρωω λίγο ψωμί και πίστευα ότι αυτό θα κάνει καλό...Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι κυρίως στην αρχή είχα κουραστεί...1000 με 1200 θερμίδες τη μέρα. Τώρα συνήθισα...πάντως η γιατρός επιμένει ότι πέραν από ενοχλητική κατάσταση είναι αβλαβής...
  1. Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη. Εκτός από ενοχλητικό δεν είναι ούτε σοβαρό ούτε επικίνδυνο. Θα περάσει σύντομα. Φιλικά Π.Κ.

  1. Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.