default_mobilelogo
  Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013
  1 Απαντήσεις
  1.2K διαβάστηκε
Αγαπητοί,
 
Θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Εδώ και 4 μήνες πέρνω τα αντισυλληπτικά Gracial. Πριν απ αυτά έπερνα για χρόνια τα yasminelle αλλά τα αλλάξαμε γιατί μου έκοβαν την περίοδο. Έτσι λοιπόν ο γυναικολόγος μου, μου συνέστησε να παρω τα Gracial. Τους 3 πρώτους μήνες όλα ήταν φυσιολογικά, κατά τη λήξη τους όμως τον 4 μήνα, την τρίτη βδομάδα λήψης τους 23/09 άρχισα να έχω αίμα και συνεχίστηκε για 5 μέρες κανονική περίοδος ( μειώμενο αίμα όπως όταν έχω περίοδο όταν σταματάω τα χάπια). Ολη αυτή τη βδομάδα συνέχισα να πέρνω τα αντισυλληπτικά όπως μου υπέδειξε ο γιατρός μου, το οποία τα σταμάταγα 28/09. Απο την παρασκευή μέχρι και σήμερα έχω μέσα στην ημέρα το πολύ 2 φορές ελάχιστο ρόζ αίμα.
Είναι φυσιολογικό αυτό ?
Τι μπορεί να σημαίνει ?
 Περιμένω απάντηση σας.
 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#31848
Αγαπητή Φίλη!
Αν με το Gracial  το προβλημα συνεχιζει και  στον άλλο  κυκλο,  τότε ο γιατρός σου  θα το  αλλάξει και παλι με  ενα καπως  μεγαλυτερο  χάπι... Δεν  μπορεί, στο τελος καποιο  θα  σου ταιριάξει..
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!