default_mobilelogo
  Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013
  4 Απαντήσεις
  3.2K διαβάστηκε
καλημερα γιατρε θα ηθελα την γνωμη σας γιατι εχω μπερδευτει με τα συμπτωματα. ειχα περιοδο στις 4/10/2013 ο κυκλος μου ειναι το τελευταιο χρονο ο μικροτερος 27 ημερων και ο μεγαλυτερος 29 πριν ενα χρονο ημουν στανταρ στην ημερομηνια π.χ παντα στις 20 του μηνος. αυτον τον μηνα την 28 ημερα κυκλου ειχα ινες ροζ στο εσωρουχο εκτοτε τιποτα συχρονος την ιδια ημερα αρχησε να ποναει και το στηθος μου ενω συνηθως πρηζεται και ποναει περιπου 10 μερες πριν την περιοδο. ειμαι στην 32 ημερα του κυκλου και ακομη δεν μου ηρθε περιοδος το στηθος μου ειναι πρησμενο αλλα δεν ποναει πια τοσο πολυ. στιν 30η ημερα του κυκλου ειχα αναγουλες και εκανα δυο φορες εμετο χθες και σημερα ειμαι καλυτερα αλλα εχω παλι αναγουλες. ηπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος? να περιμενω και αλλες μερες ή να κανω β. χοριακη. φοβαμαι για το αρνητικο αποτελεσμα πριν δυο χρονια ειχα μια παλινδομη κυηση στην 7η εβδομαδα και πριν ενα μηνα μια αποτυχημενη εξωσοματικη. ευχαριστω εκ των προτερων.
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#32145
[hr]
[marsid 04-11-2013 12:45:27]:

καλημερα γιατρε θα ηθελα την γνωμη σας γιατι εχω μπερδευτει με τα συμπτωματα. ειχα περιοδο στις 4/10/2013 ο κυκλος μου ειναι το τελευταιο χρονο ο μικροτερος 27 ημερων και ο μεγαλυτερος 29 πριν ενα χρονο ημουν στανταρ στην ημερομηνια π.χ παντα στις 20 του μηνος. αυτον τον μηνα την 28 ημερα κυκλου ειχα ινες ροζ στο εσωρουχο εκτοτε τιποτα συχρονος την ιδια ημερα αρχησε να ποναει και το στηθος μου ενω συνηθως πρηζεται και ποναει περιπου 10 μερες πριν την περιοδο. ειμαι στην 32 ημερα του κυκλου και ακομη δεν μου ηρθε περιοδος το στηθος μου ειναι πρησμενο αλλα δεν ποναει πια τοσο πολυ. στιν 30η ημερα του κυκλου ειχα αναγουλες και εκανα δυο φορες εμετο χθες και σημερα ειμαι καλυτερα αλλα εχω παλι αναγουλες. ηπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος? να περιμενω και αλλες μερες ή να κανω β. χοριακη. φοβαμαι για το αρνητικο αποτελεσμα πριν δυο χρονια ειχα μια παλινδομη κυηση στην 7η εβδομαδα και πριν ενα χρονο μια αποτυχημενη εξωσοματικη. ευχαριστω εκ των προτερων.
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#32146
"πριν ενα χρονο εκανα εξωσωματικη και οχι πριν ενα μηνα"
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#32147
λυπαμαι αλλα οι απαντησεις σας  αργουν πολυ!!!!!!! εχουν τον ρυθμο χελωνας. εχετε απαντησει σε ενα σωρο ερωτηματα που εγιναν 5, 6 και 7  του μηνος και στο δικο μου που ηταν στις 4 του μηνος τιποτα. με απογοητευσαται. ευτυχως που υπαρχει η β-χοριακη ειμαι εγκυος  αν περιμενα απο εσας θα ημουν ακομη στην αγωνια. δεν πειραζει να ειστε καλα.
Περίπου πριν από 10 χρόνια
·
#32148
 
Αν προσέξετε συνήθως οι μή απαντημένες ερωτήσεις έχουν ένα μηδέν στις απαντήσεις στέλνοντας για δεύτερη φορά μήνυμα προφανώς θα εμφανίστηκε ο αριθμός 1 στην ερώτηση λόγο πολλών ερωτήσεων που λαμβάνουμε ενδέχεται η δικιά σας να παράπεσε ωστόσο αν σε 24 ώρες δεν είχατε πάρει μια απάντηση θα μπορούσατε να αφήσετε ένα ερώτημα με τίτλο με ξεχάσατε να μου απαντήσετε απο το να περιμένετε 4 μέρες και να γράψετε αυτό το μήνυμα, θα το προωθούσα στην συνέχεια σε κάποιον ιατρό.  Στις οδηγίες αποστολής του forum αναγράφουμε ότι
1.) {Οι γιατροί που απαντούν σε αυτήν το κάνουν όταν διαθέτουν ελεύθερο χρόνο δεν είναι υπάλληλοι του Gyn.gr. Αν επείγει κάτι έκτακτο δεν σημαίνει ότι μπορούν να σας απαντήσουν άμεσα από τον δικτυακό μας τόπο. } 
2.) Οι απαντήσεις που δίνουμε γίνονται βάση εκτίμησης των πληροφοριών που μας παρέχονται και δεν αποτελούν γνωμάτευση ισάξια μιας ιατρικής εξέτασης σε ιατρείο και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν τον Ιατρό σας ή την θεραπεία που μπορεί να σας δίνει ο προσωπικός σας ιατρός .
Προσπαθούμε να βρούμε και άλλους Ιατρούς αλλά είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να θέλει να απαντά αφιλοκερδώς σε μηνύματα ειδικά όταν θα μπορούσε να διαθέσει αυτό τον χρόνο με την οικογένεια του ή σε άλλες δραστηριότητες από το να κάθετε μπροστά σε έναν υπολογιστή το απόγευμα ή τα πρωινά που έχει διαθέσιμα το Σαββατοκύριακο του στις διακοπές του κλπ κλπ.
Οπότε το αν περιμένατε από εμάς που το βρίσκω λίγο( Επιθετικό και άδικο ) δυστυχώς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε αν δεν φτάνει τουλάχιστον προσπαθούμε.
Φιλικά Αθανάσιος Ζησόπουλος

Ναι αυτός! Ο ένας και μοναδικός!Ο Admin! Πρόθυμος να σας βοηθήσει σε ότι απορία έχετε εκτός από Ιατρικά θέματα!

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!