user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

nikeleni

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 7 χρόνια πριν
  1. nikeleni
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010
γεια σας ,
ειμαι 31 χρονων και εχω ενα αγορακι 2.5 χρονων.πάντα ειχα κυκλο απο 28 μεχρι 35 μερες. πριν κανω τον γιο μου ειχα ενα εξωμητριο και αφαιρεση σαλπιγγας και μια παλινδρομη λογω θρομβοφιλιας.αφου τοτε τελειωσαν ολα αυτα ειχα αλλοκοτο κυκλο με ενδιαμεσα αιμα για 2 μήνες και μου ειχε δωσει αντισυλληπτικα.αφου τοτε τελειωσαν μετα εμεινα εγκυος στον γιο μου.μετα  την γεννα ο κυκλος μου ηταν ρολοι. πριν 2 μήνες αποφασισα να προσπαθησω για δευτερο παιδακι και ο κυκλος μου παλι εγινε χαλια.ειχα στην 15 μερα του κυκλου αιμα καφε μεχρι και που αδιαθετησα.ο επομενος κυκλος που ακολουθησε μου ειπε ο γιατρος οτι ηταν χωρις ωορηξια γιατι το ειδε στον υπερηχο και τωρα 3ος μηνας ειχα 2 μερες περιοδο και μετα απ την 10 εως τωρα 18 ημερα εχω καφε αιμα συνεχεια.δεν θελω να ξαναπαρω αντισυλληπτικα λογω θρομβωσεων.περνω utrogestan απ την 15 εως την 25 ημερα.ειναι αυτη η καταληλη θεραπεια που μου ειπε??τι μπορει να συμβαινει?μπορειι να υπαρχει συλληψη υπο αυτη την κατασταση ή αδικα προσπαθω??
σας ευχαριστω πολυ
περιμενω την απαντηση σας
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Η λήψη προγεστερόνης για ρύθμιση του κύκλου δεν έχει αντισυλληπτική δράση, το οποίο σημαίνει ότι μπορείς να μείνεις έγκυος....
Το ζητούμενο είναι να ελέγξεις αν και κάθε πότε κάνεις ωορρηξία, ώστε να προγραμματίζεις, στο μέτρο του δυνατού, τις επαφές σου.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
το οτι εχω αιμα δεκα μερες πριν την περιοδο και οτι αυτο το μηνα στην 20ηρθε περιοδο δηλωνει οτι γινεται οωρηξια και οτι υπαρχει πιθανοτητα συλληψης?τον ενα μηνα ειχα αιμα δεκα μερες και τωρα 15 ημερες επισης τον 2 μήνα ειχα παει στον γιατρο και μου ειπε οτι ο κυκλος ηταν χωρις ωοριηξια.
μεχρι τωρα εχω επαφες απ την 7 ημερα εως την 22 καθε δυο μερες.ο γιατρος μου ειπε οτι δεν μπορει  να γινει συλληψη με αιμα.ο κυκλος μπορει να φτιαξει απλα με προγεστερονη η χρειαζεται  κατι αλλο?τι μπορει να ειναι.μηπως υπαρχει το ενδεχομενο να κανω καποιες προληπτικες εξετασεις??ο γιατρος μου ειπε οτι αν εχω ξανα αιμα πολλες ημερες να παμε στο νοσοκομειο να με δει.
συγνωμη αλλα επειδη εχω μια σαλπιγγα κ με εχει πιασει αγχος με ενδιαφερει πολυ να ξερω τι γινεται



[hr]
[Κοφινάκος Παναγιώτης 11-10-2010 19:02:14]:
Αγαπητή φίλη.
Η λήψη προγεστερόνης για ρύθμιση του κύκλου δεν έχει αντισυλληπτική δράση, το οποίο σημαίνει ότι μπορείς να μείνεις έγκυος....
Το ζητούμενο είναι να ελέγξεις αν και κάθε πότε κάνεις ωορρηξία, ώστε να προγραμματίζεις, στο μέτρο του δυνατού, τις επαφές σου.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Οι διαταραχές του κύκλου σου, συνήθως έχουν επίπτωση στην ωορρηξία σου και στη γονιμότητά σου.
Η περίοδός σου μπορεί να ρυθμιστεί και με τη λήψη προγεστερόνης.
Αν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και υπάρχουν είτε μεσοκύκλιες αιμόρροιες είτε συχνότητα περιόδου κάθε 20 ημέρες, κάτι θα πρέπει να αλλάξει στη φαρμακευτική αγωγή, ώστε να αποκατασταθεί και ο κύκλος σου και η ωορρηξία σου.
Συζήτησέ το με το γιατρό σου.
Πάντως, δεν είσαι για νοσοκομείο...
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.